Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vasárnap teszteltem pozitívat,...

Vasárnap teszteltem pozitívat, volt már egy korai spontán vetélésem. Csütörtökön megyek orvoshoz. Ilyen hamar lehet kérni, hogy írjon ki táppénzre?

Figyelt kérdés
Amúgy nehéz fizikai munkát végzek, stresszes a hely. Most még nincs barnázásom, de állandóan szurkál a hasam. Mivel még korai a terhesség nem hiszem, hogy UH látná, ezért nem tudom, hogy jogosult lennék e a táppénzre. Most szerencsére szabin vagyok, de félek, ha visszamegyek a több száz kilós huzavona és több tíz kilós, napi szinten több száz kilós árumozgatás veszélyes lenne! Ilyen esetben indokolt ugye a táppénz?
2012. máj. 15. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:

A nőgyógyász kézi vizsgálattal is meg tudja állapítani, hogy terhes vagy, vagy csinál egy hüvelyi UH-ot. Szerintem ki fognak írni táppénzre, de gondolom ezzel a háziorvoshoz kell menni miután a nőgyógyász megerősítette, hogy terhes vagy.

Boldog és problémamentes babavárást kívánok!

Üdv: 30+4 hkm

2012. máj. 15. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Remélem ez a csöpp velünk marad. Ha kiírnak, akkor látom nagyobb esélyét. Remélem igazad lesz és látnak valamit/valakit :)
2012. máj. 15. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!
2012. máj. 15. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Arra is van megoldás ha esetleg most még nem lát semmit a nőgyógyász és visszahív későbbre.Akkor menj el a háziorvosodhoz és mond el neki mi a helyzet,biztos hogy ki fog írni.És nyugi. :-)
2012. máj. 15. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!