Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap erős pozitívat tesztelt...

Tegnap erős pozitívat teszteltem, ma nincs hcg a véremben! Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Értem, hogy vetélés, de a teszt miért volt tegnap erős pozitív? Vagy ennyire gyorsan zajlakank a dolgok?
2013. ápr. 2. 14:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Gondolok rád nagyon, az x-epil szerintem jó teszt, még sosem csapott be engem sem!!! Pedig az évek alatt már jó néhány tesztet kipróbáltam már, az x-epil csak akkor volt pozitív,ha baba volt. E.
2013. ápr. 3. 09:23
 22/32 anonim ***** válasza:
na sikerült beszélni DOKIVAL?
2013. ápr. 3. 11:57
 23/32 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy valami hiba legyen a tegnapi vervetelben. Nekem egyszer a reggelizes utani 1 oras vercukromat kevertek el feltehetoleg, ugyan ki sosem derult, hogy hibaztak, de nekem gyanus volt hogy 9,2 lett a cukrom, holott 1 hettel kesobb a kontrollon ugyanattol a kajatol 4,8 lett. Persze egy oreg nenike kovetkezett utanam, ugyhogy biztos ,hogy nalam ekevertek valamit, remelhetoeg nalad is ez van.
2013. ápr. 3. 13:59
 24/32 A kérdező kommentje:
Most sikerült beszélnem az orvossal. Holnap újra vérvétel, már mondta intézi is. Szerinte laborhiba. Megőrülök :( Már örültem, hogy megúsztam műtét nélkül. Tehát hogy a legkisebb rossz történt meg velem. Erre itt van. Csak ott van az valahol, csak nem jó helyen :(
2013. ápr. 3. 15:38
 25/32 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy műtét lesz...
2013. ápr. 3. 15:39
 26/32 A kérdező kommentje:

Semmi jó érzésem nincs. Bár most inkább ideges vagyok. Ez a laborhiba szó nekem nem tetszik. Egy dolgot kellett néznik vérből.

Ráadásul pénteken a kocsiban vettem észre hogy egy másik nő papírjait adták oda nekem. Visszavittem, semmi köszönöm. Pedig ez sem kis hiba. Most meg laborhiba. Nagyon ideges vagyok. Tudom hamarosan változik más érzésbe, de most ez van.

Valószínű, hogy műtét lesz, persze csak akkor ha nem csökkent nagyon a hcg. Méhben tutira mondták hogy jele sincs terhességnek, a méhnyálkahártya is 5 mm volt. :(

2013. ápr. 3. 15:56
 27/32 anonim ***** válasza:
Szia! Annyira sajnálom...Még az a "szerencse",hogy megérzéseidre hagyatkozva inkább teszteltél,s nem hagytad annyiban,hogy bizony itt valami nem stimmel! 5 mm-es m.nyálkahártya sajnos nagyon vékony,hogy ott baba legyen,félő lehet a méhen kívüli, az én esetemet tudod,megírtam...Két méhen kívüli,két petevezeték elvesztése után , a többiről nem beszélve amin én is már átmentem, megértem minden érzésedet, és szomorúságod! Eszti voltam..
2013. ápr. 3. 18:24
 28/32 anonim ***** válasza:
kérlek irj holnap!
2013. ápr. 3. 19:01
 29/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Súlyos laborhiba, hogy a dokit idézzem. Bár nem sokat de emelkedett a hcg-m. Nyilvánvaló a méhen kívüli, mihelyt megtalálják :(
2013. ápr. 4. 13:37
 30/32 anonim ***** válasza:
Szia! a fenébe is:( nagyon sajnálom...Eszti
2013. ápr. 4. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!