Két napja teszteltem erős pozitívat. Mikor menjek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 08:07
1/14 anonim válasza:
Gratulálok a picihez!! 2-3 hét múlva menj akkor már biztos látni fogja sőt még lehet lesz szívhang is :)
2/14 anonim válasza:
Gratula!!!Én 18.-án teszteltem pozit,és 5.-én megyek először dokihoz:))
3/14 anonim válasza:
3 hét múlva mennék, ha addig minden ok. ez alatt azt értem, hogy nincs görcsölés, bármilyen színű folyás, rózsaszín, barna, piros...
4/14 A kérdező kommentje:
annyi van, hogy oviban dolgozok és nem tudom, mennyire jó, hogy a gyerekeket emelgetem meg ilyenek... Szerintetek kiírna..? Ha igen, mikor menjek?
2012. aug. 31. 08:34
5/14 anonim válasza:
Hát nem kellene emelgetned főleg az első 3 hónapban!!
6/14 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok habár néha -néha megesik hogy felemelem a fiúkat akik közel 15 kilósak,de azt is csak akkor ha valami nagy vigasztalás kell:))amúgy már tudják hogy ne is nagyon kéredzkedjenek mert nem veszem fel őket hisz ott a baba a pocakban és amint ezt elmondom ott is hagynak:)próbálj te is vigyázni a kicsikédre ,nem kell emelgetni azokat a gyerekeket ,vagy ha minden kötél szakad emelje e kolléganőd:)
7/14 A kérdező kommentje:
de nem mondhatom el,h babát várok...
A nőgyógyász kiírna?
2012. aug. 31. 09:38
9/14 A kérdező kommentje:
mert még csak 4 hetes vagyok? És ha nem marad meg...?
2012. aug. 31. 09:47
10/14 anonim válasza:
Egyrészt semmi bajod nem lesz tőle, ha emelgeted, bár ovis korú gyerekeket nem is értem miért kell emelni.
Guggolj le hozzá, ha kell. vagy üljön az öledbe. szerintem meg lehet ezt oldani.
Másrészt a nődoki nem ír ki, hanem ad egy javaslatot a házidokidnak, és ő ír ki. De mivel nem fogja látni a terhességet, így nem fog adni ajánlást.
Ha tudod, és nagyon akarod, akkor a házidokiddal írasd ki magad.
De szerintem totál felesleges, meg hát persze, az is benne van, hogy még a 12. hétig (na meg utána is) bármi történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!