Tegnap erős pozitívat teszteltem, ma nincs hcg a véremben! Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Értem, hogy vetélés, de a teszt miért volt tegnap erős pozitív? Vagy ennyire gyorsan zajlakank a dolgok?2013. ápr. 2. 14:13
11/32 anonim válasza:
akár most is tesztelhetsz,mert ha valoban semmi hcg a szervezetedben akkor teljesen negativ lenne,.
a vérvételen eddig emelkedett és hirtelen lett ilyen kevés?én a dokimnak megemliteném hogy szerintem itt valami nem stimmel.
12/32 A kérdező kommentje:
Az orvosom tudja, ő rendelt be minden alkalommal. Ma is, annyit mondott ha emelkedik be kell feküdni méhenkívüli gyanúval. De mire megérkezett az eredmény dokim már nem volt ott. Nővér adta át a papírt.
2013. ápr. 2. 14:41
13/32 anonim válasza:
Szia! Lehet,még egy kontroll vérvétel, de hüvelyuh.mindenképp célszerű lenne. Nekem 2x is volt méhenkívülim, de annak tünete is volt (éles fájdalom, pozitív teszt,barnázás, és sajnos kürtrepedés volt a vége mindkettőnél),ilyenkor mérvadó a kétnaponta levett vér,hogy a hcg milyen ütemben emelkedik,csökken,vagy stagnál. De ultrahang is diagnosztikai értékű, gyakorlott nőgyógyász a hüvelyuh-val már tud következtetni,hogy ténylegesen fennáll e a méhenkívüli veszélye. Douglas üregben ilyenkor szabad hasi folyadék látható. Viszont volt vetélésem is, 6 hét 2 naposan most februárban, nekem az erős vérzéssel járt, műszeres befejezés lett a vége. Ám mindkét esetben mind a méhenkívülinél,mind a missed ab. esetében még a vizelet pozitív volt legalább 1 hétig,igaz nem tudom miért is teszteltem akkor.A vérben mindig magasabb a hcg , itt előbb kimutatható a terhesség,mint vizeletből. Tehát ha a vizelet tegnap még erős pozitív volt, akkor a mai vérvételnek még bőven mutatnia kellett volna a hcg-t. (most megnéztem az én papíromat, műtét után egy nappal megkapott hcg méhenkívülinél 680 volt, vetélés után 224) a hcg felezési ideje egyébként 40 óra...én ismétlést kérnék...
14/32 A kérdező kommentje:
ma is pozitívat teszteltem és nem is halványat, ugyanolyat mint pénteken vagy még picit erősebbet. akkor 250 volt a hcg-m.
Most a papíron ez van: béta hcg <0,6iu/l. ezt még kimutathatja a teszt??????????????????????????
2013. ápr. 3. 08:31
15/32 anonim válasza:
menj vissza az orvosodhoz, vagy hívd fel, és beszéld meg vele. utalhat hormon gondra is pl. de ne itt tájékozódj, mert kapni fogsz 100-féle választ, és csak összezavarodsz.
16/32 A kérdező kommentje:
Persze , nem vagyok azért bolond. Nem itt kérek én diagnózist, legfeljebb valaki tapasztalatát vagy véleményét szívesen elolvasom. Most ma nem tudok menni sehova, de telefonálni fogok délelőtt. Persze hogy megyek a gondom után. Egyértelmű. Csak olyan kiakasztó volt ez nekem és kíváncsi vagyok ki mit gondol. 11 fele meg felhívom az orvosomat akkor tudom már nyugisabban tud beszélni. Biztos visszahív vérvételre.
2013. ápr. 3. 08:52
17/32 anonim válasza:
én megértelek, tényleg, de nem fogsz itt megnyugodni, igazából sehol sem. de a doki valószínűbb, hogy ad rá valami magyarázatot!
18/32 anonim válasza:
ird meg mit mondott a doki,hisz hcg nélkül nincs pozi teszt..bár ugy hallottam cisztátol is lehet,na de a teszt akkor is a hcg-töl lesz kétcsikos...
19/32 anonim válasza:
szia! a 10-es érzékenységű teszt, vagy akár a 25-ös, ha pozitív, akkor a véredben magasabbnak kell lennie a hcg-nek,mint a vizeletben. Erre igazán tényleg csak az orvos , a kontroll vérvétel, és hüvelyultrahang fog tudni egyértelmű választ adni. Írj mindenképp, bár mégis élhetne majd a remény,hogy a pocakban ott lapul a ti kis csodátok! Eszti voltam...
20/32 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom mit mondott. 11 előtt telefonálok. Megnéztem újra a papíromat, ez van rajta: béta hcg<0,6 iu/l.
25-ös érzékenységű x epil tesztet használok évek óta. Még nem csapott be. Rengeteg negatívot teszteltem már vele.
Valami nem okés az már biztos.
Köszönöm a kedvességed neked is Eszti!!!!!
2013. ápr. 3. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!