Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Négy napja, nemvárt napján...

Négy napja, nemvárt napján teszteltem erős pozitívat, viszont ma egész nap fájt a hasam. Ez normális?

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Abban az esetben,ha terhes vagy,teljesen normális :)Ez így lesz a terhességed végéig.Minden hónapban olyan "megjön" érzésed lesz az aktuális napokon.

18 hetes kismama

2012. szept. 21. 21:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Teszt szerint terhes vagyok, négy tesztet csináltam mind pozitív lett. Ha ez normális akkor megnyugodtam . Köszi a választ.
2012. szept. 21. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Abszolút normális. :)
2012. szept. 21. 22:01
 4/6 anonim válasza:
szerintem most nyúlnak a méhedbe a szalagok
2012. szept. 22. 00:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem szoloknak nekem 10 hetes koromig meg voltak az érzéseim mikor meg kellett volna jönnie. Dokim is azt mondta hogy normális mert ilyenkor nyúlik a méhed és ezért van.
2012. szept. 22. 13:00
 6/6 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam, köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 22. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!