Dohányzás terhesség alatt? Ennél komplikáltabb részletesen lent.
Figyelt kérdés
8 hetes kismama vagyok,napi 2 doboz cigiről lecsökkentettem napi fél dobozra. Letenném rögtön csak mivel 10 éve panicsyndrómával küzdöm az ideggyógyászom nem ajánlja, ezzel elkerülve egy esetleges rohamot és vetélést. Nem köpködésre van szükségem, hanem megerősítésre, van köztetek olyan aki a terhesége alatt dohányzott, let következménye??2013. márc. 27. 17:32
31/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdéseket, nos az elektromos cigi nem nikotinos. Erölködöm a letételen tudom, h menni fog, köszönöm megértő válaszokat.
2013. márc. 28. 11:53
32/33 anonim válasza:
Szia, én írtam legutóbb. Ne erőlködj, hanem adj magadnak időt. Döntsd el, h pl. Ápr. 1-vel nem cigizel. Én pl az utolsó szállal búcsúztam is a dohányzástól. A lényeg, h ne maradjon nálad cigi. Dobd ki, vagy szívd el addigra az összeset. És reggel egy magnéziummal kezdj!!! Menni fog!
33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm, minden kedves és "nem kedves" váaszolónak, hogy vették a fáradtságot és írtak nekem. Azoknak akik a betegségemet minősítették, mint az köztudott minden betegségnek vannak fokai, így ennek a betegségnek is, én 10 éve harcolok ellene és igen 10 éve akarok meggyógyulni, minden valamire való ideggyógyásznál megfordultam már, minden kezelést végigcsináltam, sajnos ez komlexebb, mint általában, bár ne lenne az. Olyan súlyosságba is csúszott már, hogy újra kellett éleszteni. Ismerem a betegségem, nincs szükségem felvilágostásra. Ma már csak 7 szál cigit szívtam el és le fogom tenni.
2013. márc. 28. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!