Miért halványodik a terhességi teszten a második csík?
Sziasztok!
A hét elején derült ki, hogy babát várok. (Legalábbis két aznapi teszt tanúsága szerint.) Nem számítottunk rá, hirtelen jött, de ha már így
alakult, úgy döntöttünk a párommal, hogy megtartjuk.
Kiváncsiságból ma reggel teszteltem megint, de a második
csík sokkal halványabb volt, mint az első kettőn. A délutánin meg pláne :(
Lehetséges hogy megmarad, vagy most már biztos hogy elhalt szegénykém?
Kinek volt ilyen tapasztalata? Volt akinek happy end lett a vége, vagy mindig negatívan végződnek az ilyen esetek?
(holnap megyek orvoshoz!)
Köszi a válaszokat előre is.
A hét elején? Azaz hétfőn? És ma van szerda? Az össz. 2 nap, simán lehet hogy a teszt nem olyan erős még. Nekem is egyik féle teszttel halványan de látszott a 2 csík, aztán 2 nap múlva még mindig ugyanolyan volt holott erősödnie kellett volna egy másik típusúval meg alig látszott valami. (lily és medilab volt a 2 teszt).
A délutáni teszt halványságával ne foglalkozz, az jóhogy halványabb mert abban kicsi a koncentráció.
Köszönöm a gyors válaszokat :)
Sajnos dokihoz holnap délelött tudok menni csak, mert az sztk-ban ma délután rendelnek, és én is egy műszakban dolgozom velük.
Az első kettő azonos márka volt, délutáni vizeletből lett megcsinálva és bár nem olyan erősen de ott volt mindkét csík. A mai kettő is azonos volt (x-epil), az egyik reggeliből ami halványabb volt mint az azelöttiek. A ma délutáni pedig már csak egy sóhajtás a szélben kb:(
Egyébként 30 naposak a ciklusaim és legutóbb február 22-én volt meg.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat :)
és boldog, nyugalmas babavárást minden kismamának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!