Miért nem halványodik el a csík?
Figyelt kérdés
Ma vettem x-epil terhességi tesztet, a csomagoláson nem volt semmi hiba. Rápisiltem a tesztcsíkra, a kontroll panelen megjelent 3 másodpercen belül élesen, hogy negatív. A leírásban még is azt írják, hogy a csík 10 perc után eltűnik. Nekem még mindig látszik. Esetleg hiba történt?2013. márc. 4. 19:25
1/6 anonim válasza:
Biztos hogy ilyet írnak? Nekem minden teszten ott maradt minden csík! Nem tűnik el!
2/6 anonim válasza:
Az én tesztemen már több,mint 3 éve ott vannak a csíkok:)
Szerintem nincs hiba,nem is tudom,hogy olvastam-e ilyet valaha.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen azt írja, hogy pontosan figyeljük az időt, mert 10 perc múlva a csíkok eltűnnek :/
Ez az első tesztem, úgyhogy nincs benne tapasztalatom.
2013. márc. 4. 19:39
4/6 anonim válasza:
1. vok, hát furcsa, mert nekem is volt ilyen tesztem de még sose láttam rajta ilyet... na de mindegy, az tuti, hogy ha még most se jelent meg rajta a második csík akkor az negatív.. és szerintem lehet, hogy valami fordítási hiba miatt írtak rá ilyet, mert nem hiszem, hogy ilyen létezik :D
5/6 A kérdező kommentje:
Meglehet :) Köszönöm szépen!
2013. márc. 4. 19:58
6/6 anonim válasza:
Az amire te gondolsz idézem "10 percen túl az eredmény már nem olvasható"
Gondolom erre gondoltál! Ez nem azt jelenti, hogy eltűnik a negatív csík is róla, hanem azt, hogy 10 perc után a T zónában, meg jelenhet egy halvány csík, ami lehet száradási csík, de akár terhességet is mutathat.
A negatív jelzés mindig ott marad!
Tapasztalatból tudom, mert az elmúlt 10 hónapban vagy 100 doboz ilyen tesztet elhasználtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!