Lehet olyan, hogy megakad a második csík alul?
Figyelt kérdés
Bocsi a kérdésért,lehet,ostobának tűnik de eddig mindig nega lett a tesztem,akárhányszor teszteltem,most is az lett de aztán észrevettem egy lila csíkot csak a teszt legalján,tudom bután hangzik de olyan mintha megakadt volna de eddig egy tesztem sem volt még lent sem.Eddig nem is görcsölt a hasam soha egy héttel a menses előtt most meg alig alszom éjjelente mert mindig érzem,fáradékony vagyok és rettentően étvágytalan,tudom,ezt be is képzelhetem.Szeretnék olyan válaszolókat,akik hasonló tünetekkel esetleg bizonytalannak tűnő tesztekkel jutottak valamire a későbbiekben.Lehet olyan,hogy a teszt nem nyomja fel a 2. csíkot.S eddig miért nem volt ilyen csík lent a többi tesztemnél?Mert akkor ha lett volna már feltűnt volna!Bocsánat ha esetleg rosszul fogalmaztam.Kérlek világosítsatok fel!!Köszönöm!!2013. febr. 24. 22:59
1/7 anonim válasza:
Ha ez van, akkor hibas a teszt es ertelmezhetetlen. Vegyel masikat.
2/7 anonim válasza:
Akkor tesztelj, ha késik 2 napja a mensid.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! én is gondoltam,hogy esetleg hibás,az a fura,hogy erős a csík lent,csak épp az a baj,hogy lent van.Holnapra nem várom,ha késik mindenképp tesztelek.
2013. febr. 25. 10:39
4/7 anonim válasza:
Tudnál feltenni képet a tesztről?
5/7 A kérdező kommentje:
persze,teszek fel,íme :
nemhinném,hogy valamit is jelent,lehet,minden tesztnél van ilyen alul,csak én nem vettem eddig észre,de jobb,ha nem áltatom magam a reménnyel.. köszi a segítségeteket!
2013. febr. 25. 14:27
7/7 A kérdező kommentje:
nem csináltam,mert 2 napja megjött,korábban egy nappal.úgyhogy ez a hónap sem jött össze!
2013. febr. 27. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!