Van/volt linea nigra csík a pocakodon? Köldökig ért vagy az fölé is? Szülés után mikor tűnt el? Ezen kívül stríáid voltak?
a szeméremdombom fölött kezdődik (nem látom, hogy honnan, a pocakom fedezi) :) egészen végig az egész hasamon fut. striáim csak a hátsómon vannak, meg a mellemen, a pocakom eddig megúszta :)
még nem szültem, szóval nem tudom mikor fog eltűnni :)
üdv: 36 hetes kismami
Igen, volt linea nigra, köldökömig ért, és nagyon későn múlt el, már vagy fél éves volt a lányom...
Striáim is vannak, hiába kentem magam mindenféle kencével :(
De egyre halványabbak, bár ezt az évet még biztos egyrészes fürdőruhában nyomom le :)
Nekem is volt. Megmondom őszintén nem is vettem észre mikor múlt el. Most 6,5 hónapos a Kisfiam, már jó ideje nincs az biztos. Köldököm fölé ért.
Stríáim vannak, a combomon és a fenekemen. A hasam szerencsére megúszta. Egyébként az utolsó egy két hétben jelentek meg, nem túl sok, na de miután megszületett a fiam, akkor aztán lett bőven a hirtelen fogyástól.
nekem még mindig megvan, 3 hós a kisfiam. Igaz, már halványodott azért. Nekem a köldököm fölött is megvan vagy 7 centi hosszú.
striáim még korábban lettek kamaszkodomban amikor hirtelen nőttem (fenék+comb), most a terhességgel nem "kaptam" egy darabot sem szerencsére, a hasam szép lesz ha eltűnik a csík :)
Első terhességemnél nem voltak striáim. Linea negra igen, egészen a mellem vonaláig. Nem udom mikor tűnt el, de jópár hónapig ott volt szülés után.
Második terhességem 27. hetét taposom és még egyik sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!