Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van/volt linea nigra csík a...

Van/volt linea nigra csík a pocakodon? Köldökig ért vagy az fölé is? Szülés után mikor tűnt el? Ezen kívül stríáid voltak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 10:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

a szeméremdombom fölött kezdődik (nem látom, hogy honnan, a pocakom fedezi) :) egészen végig az egész hasamon fut. striáim csak a hátsómon vannak, meg a mellemen, a pocakom eddig megúszta :)

még nem szültem, szóval nem tudom mikor fog eltűnni :)

üdv: 36 hetes kismami

2013. jan. 31. 10:49
 2/12 anonim ***** válasza:

Igen, volt linea nigra, köldökömig ért, és nagyon későn múlt el, már vagy fél éves volt a lányom...

Striáim is vannak, hiába kentem magam mindenféle kencével :(

De egyre halványabbak, bár ezt az évet még biztos egyrészes fürdőruhában nyomom le :)

2013. jan. 31. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Volt és még mindig meg is van a linea negram köldök felett is van, bár már fél éve szültem még mindig látszódik. Nem tudom mikor fog eltűnni bár nem zavar. Elég nagy pocim volt, de nem repedtem sehol amin meg is lepődtem, mert tinikorból maradt pár csík a derekamon és combomon.
2013. jan. 31. 10:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt. Megmondom őszintén nem is vettem észre mikor múlt el. Most 6,5 hónapos a Kisfiam, már jó ideje nincs az biztos. Köldököm fölé ért.

Stríáim vannak, a combomon és a fenekemen. A hasam szerencsére megúszta. Egyébként az utolsó egy két hétben jelentek meg, nem túl sok, na de miután megszületett a fiam, akkor aztán lett bőven a hirtelen fogyástól.

2013. jan. 31. 11:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem mire eltűnt volna a linea nigrám, addigra újra terhes lettem, akkor volt 1 éves a fiam. Engem nem zavar, a köldökömig ér, és nagyon vékony. Striák a hasamon nincsenek, a derekamon és a combomon van tinikorom óta.
2013. jan. 31. 12:18
 6/12 frászkarikaborsó ***** válasza:

nekem még mindig megvan, 3 hós a kisfiam. Igaz, már halványodott azért. Nekem a köldököm fölött is megvan vagy 7 centi hosszú.

striáim még korábban lettek kamaszkodomban amikor hirtelen nőttem (fenék+comb), most a terhességgel nem "kaptam" egy darabot sem szerencsére, a hasam szép lesz ha eltűnik a csík :)

2013. jan. 31. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Volt,koldok fele ert,meg nem mult el,4 hos.
2013. jan. 31. 13:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél nem voltak striáim. Linea negra igen, egészen a mellem vonaláig. Nem udom mikor tűnt el, de jópár hónapig ott volt szülés után.

Második terhességem 27. hetét taposom és még egyik sincs.

2013. jan. 31. 13:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem volt egyik sem, azóta sincs. Én vagyok itt egyedül ekkora mázlista? :)
2013. jan. 31. 16:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Mázlista? Nekem a linea negra kifejezetten tetszett :)
2013. jan. 31. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!