A terhességi csíkok hajalm miatt vagy nem megfelelő
odafigyelés miatt jönneke elő?
Figyelt kérdés
Van olyan is hogy valaki rendszeresen kenegeti, de mégis örökre látszódni fog? Egy barátnőm oliva olajjal kente minden nap, neki szép maradt. Van köze hozzá, vagy csak szerencsés alkat, és ha nem kenegeti akkor sem látszik neki?
Bnőm minden nap többször is kente a végén mégis kijött neki de nagyon csúnyán. Sógornőm is kente mindig neki nem jöttek elő. Én nem kentem és nekem se jöttek elő. Szerintem ez hajlam kérdése is. Nehéz megmondani. Biztos van köze hozzá ha kened vagy nem de amint látod aki ennyire hajlamos rá annak úgyis előjön sajnos.
2013. jan. 9. 11:41
2/13 anonim válasza:
Szerintem csak csökkenti a csíkok mennyiségét a kenegetés.
Én kenegettem, de az utolsó hónapban hirtelen akkorát nőtt a hasam, hogy megjelent néhány csík. A barátnőd szerintem szerencsés alkat.
2013. jan. 9. 11:41
3/13 anonim válasza:
Szerintem hajlam. Én sose kenegettem, mégsem voltam csíkos.
2013. jan. 9. 11:43
4/13 anonim válasza:
Szerintem is hajlam. Soha nem kentem semmivel, és egy csíkom sem volt.
2013. jan. 9. 11:44
5/13 anonim válasza:
A testvérem semmivel nem kente, és csak a végén jött ki pár darab csík a hasán, viszont a mellén rengeteg volt. Képzeljétek, az egész eltűnt nyomtalanul, a hasán oldalt összesen van 3 db 2 cm-es, hajszálvékony, gyöngyházfehér kis csík, amelyek csak bizonyos fényviszonyok mellett látszanak. Alkatra olyan, mint aki sose szült.
Tehát még egy szavazat a genetika mellett.
2013. jan. 9. 11:46
6/13 anonim válasza:
biztos hajlam kérdése
napi 2-3 alkalommal kentem a hasam mégis rengeteg a csíkom lett a végén :(
2013. jan. 9. 12:17
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Én is a genetikára tippeltem, de mivel még nem voltam terhes, nem tudtam biztosan. Ezek szerint az is igaz lehet, hogy "családban marad"? Úgy értem, hogy ha édesanyámnak nem látszanak akkor nekem sem fog?
Azt, hogy mennyire marad meg ill. tűnik el, erre is kíváncsi voltam/vagyok.
2013. jan. 9. 12:55
8/13 anonim válasza:
Nem lehet megmondani. Anyumnak nincs, nekem sincs, húgomnak meg van. Mindhárman kentük. Mondjuk nekem pici pocim volt, a húgomnak meg óriás. De biztosan nem árt, ha valaki kenegeti.
2013. jan. 9. 13:56
9/13 anonim válasza:
Tuti hajlam...én kentem becsületesen, de mégis vannak csíkok. Olyat is tudok, aki nem kente és nincs csíkja, szóval a fránya genetika bejátszik. :)
2013. jan. 9. 13:59
10/13 anonim válasza:
Genetika kérdése. Még csak az sem számít nagyon, hogy mekkora a hasad. Nekem jó nagy volt és nem lettem csíkos, de ismerek olyat is akinek pici volt a hasa, mégis csíkos lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!