Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még nem tudtam, hogy terhes...

Még nem tudtam, hogy terhes vagyok amikor megrázott a 220, elestem beütöttem nagyon a fejem és megvágtam a kezem, amiből elindult a piros csík, kaptam tetanuszt és augmentint, lehet baja a babámnak?

Figyelt kérdés
Ma derült ki,hogy terhes vagyok,és sajnos ezek az események néhány napja történtek,szóval már terhes voltam. Baja lesz a babámnak?
2012. dec. 28. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dokit kérdez meg róla.
2012. dec. 28. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az orvost kérdezd meg!!!
2012. dec. 28. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ma derült ki, akkor valószinüleg pár hetes vagy legfeljebb. Ilyenkor ha valami tényleg ártalmas lett volna, akkor elmegy a terhesség, ha megmarad, akkor a babának nem ártott, ami veled történt.

Ne idegeskedj, majdnem 100 %, hogy minden rendben van, de ha nagyon nyugtalankodsz, kérdezd meg az orvosodat.

2012. dec. 28. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

[link] itt van egy válasz az augmentinre ami jó,tetanuszt pedig mindenképpen kaptál volna mert muszáj és úgy tudom nincs magzatkárosító hatása

mindenképp orvotól kérdezd meg azért!!

2012. dec. 28. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezek külön-külön történtek veled a közelmúltban? Ejha:((((

Velem 36 év alatt nem történt szerencsére ennyi baj.

Áramütés, fejbeütés, vérmérgezés. Te jó ég!!!!!!

Kérdésedre a válasz, hogyha baj érte ezek miatt a babádat, akkor elvetéltél volna. Szerintem.

Én rtg-en voltam pénteken (pontosabban az akkor 1 éves gyerekemmel nekem bent kellett maradnom, pedig mondtam, hogy lehet, hogy babát fogok várni-nem érdekelte őket), hétfőn pozitívat teszteltem.

Érdekes módon nem vetéltem el, mosmár 1 hónapos lesz a kisbabám, aki szundít az ágyában:)

2012. dec. 28. 23:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Először a munkahelyemen valaki szabadon hagyott egy levágott vezetéket,amiben áram volt,ahhoz hozzáértem,szerencsére csak 2 pillanatra,ez volt 3 hete. 2 hete jól felmosták a folyosót a munkahelyen,ahol a stoplis cipőmmel jól elcsúsztam és a csempébe bevágtam a fejem, 1 hete pedig a szemetes megkarcolta a kezem a munkahelyen(!)és abból lett a vérmérgezés. Asszem veszélyességi pótlékot fogok kérni.
2012. dec. 29. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Írjál majd, ha voltál dokinál. Nagyon kíváncsi vagyok! Utolsó voltam.
2012. dec. 29. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!