Még nem tudtam, hogy terhes vagyok amikor megrázott a 220, elestem beütöttem nagyon a fejem és megvágtam a kezem, amiből elindult a piros csík, kaptam tetanuszt és augmentint, lehet baja a babámnak?
Ha ma derült ki, akkor valószinüleg pár hetes vagy legfeljebb. Ilyenkor ha valami tényleg ártalmas lett volna, akkor elmegy a terhesség, ha megmarad, akkor a babának nem ártott, ami veled történt.
Ne idegeskedj, majdnem 100 %, hogy minden rendben van, de ha nagyon nyugtalankodsz, kérdezd meg az orvosodat.
[link] itt van egy válasz az augmentinre ami jó,tetanuszt pedig mindenképpen kaptál volna mert muszáj és úgy tudom nincs magzatkárosító hatása
mindenképp orvotól kérdezd meg azért!!
Ezek külön-külön történtek veled a közelmúltban? Ejha:((((
Velem 36 év alatt nem történt szerencsére ennyi baj.
Áramütés, fejbeütés, vérmérgezés. Te jó ég!!!!!!
Kérdésedre a válasz, hogyha baj érte ezek miatt a babádat, akkor elvetéltél volna. Szerintem.
Én rtg-en voltam pénteken (pontosabban az akkor 1 éves gyerekemmel nekem bent kellett maradnom, pedig mondtam, hogy lehet, hogy babát fogok várni-nem érdekelte őket), hétfőn pozitívat teszteltem.
Érdekes módon nem vetéltem el, mosmár 1 hónapos lesz a kisbabám, aki szundít az ágyában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!