14 hetes vagyok és előjött a pocimon egy hatalmas lila csík, alatta még egy, meg a csípőmön is, tudok ellene tenni valamit?
Sajnos nagy túlsúllyal kezdtem a terhességet, és már most rengeteg csíkom van... főleg a csípőmön, mondjuk az eddig is tele volt azon nem lepődtem meg, de a hasamon egy jó 6 cm hosszú lila repedés lett ma reggelre, mellette meg egy kezdődőben, meg a szeméremdombom felett kicsivel még egy...
Mit tehetnék még ellene, minden nap bekenem testápolóval jó zsírossal, meg olajjal is be szoktam kenni..??
és sokat nőtt a pocid már hogy előjöttek a csíkok ?
vagy hirtelen nőtt ?
hát szerintem olivaolajjal, zsíros krémmel kenegesd sűrűn!!!!
Mikor kened csipked a bőrödet, persze ne úgy hogy fájjon, csak enyhén.
Anyukám így csinálta, és nem lettek csíkjai. (ő kevesebb kiló volt).
Hát mivel már eleve volt pocim így nehéz megmondani, hogy mennyit nőtt, én inkább abból veszem észre, hogy a hasam alja tök kemény lett, és más lett a formája szóval szerintem nőtt, csak ugye nem olyan észrevehető még a régi poci miatt...
Ezt a csipkedést kipróbálom, csak attól félek, hogy ez nagyon a genetikán múlik... anyukám is szanaszét repedt mikor velem volt terhes... :(
Igen napi 250mg-ot mert kicsit pecsételtem a 10-dik hétben, utólag kiderült, hogy mellső falon tapadt meg a placenta mélyen, és azért pecsételtem..
Van amúgy erre valami nem túl drága krém, ami használ is? Esetleg valami gyógyszertári kevert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!