14 hetes vagyok és előjött a pocimon egy hatalmas lila csík, alatta még egy, meg a csípőmön is, tudok ellene tenni valamit?
Figyelt kérdés
Sajnos nagy túlsúllyal kezdtem a terhességet, és már most rengeteg csíkom van... főleg a csípőmön, mondjuk az eddig is tele volt azon nem lepődtem meg, de a hasamon egy jó 6 cm hosszú lila repedés lett ma reggelre, mellette meg egy kezdődőben, meg a szeméremdombom felett kicsivel még egy...
Mit tehetnék még ellene, minden nap bekenem testápolóval jó zsírossal, meg olajjal is be szoktam kenni..??
2013. jan. 31. 10:21
12/14 A kérdező kommentje:
Na voltam a dokinál is meg a gyógyszertárban is és mindenki azt mondta, hogy nincs csodaszer sajnos... van drága krém, de az se használ... szóval marad a zsíros krém, ők is ezt javasolták...
2013. jan. 31. 17:43
13/14 anonim válasza:
Naponta 2-3 alkalommal kend be zsíros krémmel! Még ha teljesen megakadályozni nem is tudod, legalább mérsékled a csíkosodást!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát az marad :D nincs nagyon más, de ma beletörődtem, hogy ez még sokkal rosszabb is lesz :D Szóval már nem idegeskedek ezen, jöjjön aminek jönnie kell, egyszer ennek is vége lesz :D
2013. jan. 31. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!