Dohányzás terhesség alatt? Ennél komplikáltabb
részletesen lent.
11/33 A kérdező kommentje:
Terhesség előtt szívtam napi 2 dobozzal, most fél doboz megy el mximum egy nap.
Akkor miről beszélünk??Hiszen már kapásból másfél doboztól megszabadultál és semmi bajod.Így tovább!!
2013. márc. 27. 17:53
A pánikbetegségből engem is kikezeltek, ma már semmi bajom nincs! Gyógyszert kellett szednem rá egy ideig. Ennyi.
2013. márc. 27. 18:01
Nekem több ismerősöm is van aki dohányzott terhesség alatt. Egyelőre nincs bajuk a babáknak. Igazából senki nem tudja pontosan megmondani hogy mennyire veszélyes a babára. Mert a terhesség alatti dohányzó nők babái a későbbiekben is megbetegedhetnek akár 20 évesen is vagy még később, ami a magzati "dohányzás" miatt volt. Pár hete volt a Kossuth rádióban egy műsor a drogos kismamákról, akiknek úgy zajlik a terhesgondozásuk, hogy a terhességük folyamán ellenőrzötten csökkentik az adagjukat, majd mire megszületik a baba, leszoktatják őket. Neked is ezt kellene alkalmaznod a cigarettával. Szép lassan, de hatásos ha készítesz egy tervet, kiakasztod a falra vagy kiragasztod, könnyebb ehhez tartani magad. Akár úgy is hogy órára lebontva felírod egy lapra a következő napodat, megtervezed mikor dohányzol, mikor eszel, stb., ez szerintem beválna. Sok sikert!
2013. márc. 27. 18:02
Nagyon jól csinálod így tovább!! Még ha fokozatosan csinálod ennél is egyre kevesebbet szívsz és akkor már nagyon kicsi esélye van hogy beteg legyen, csak ebbe ne törődj bele hogy akkor fél doboz cigit végig elszívsz.
2013. márc. 27. 18:06
okoskak! most a panikbetegsegrol vagy a terhesseg alatti dohanyzasrol szol a kerdes?! miert kottok bele mindenbe? ha Ti nem dohanyoztatok, vagy nem.ismertek dphanyos kismamat, vagy elbol elitelitek a dolgot, a kezetekben levo egeret a tovabb kattintasra is lehet hasznalni!
kedves kerdezo! ugyes vagy, ha mar 1,5 dobozrol le tudtal mondani! szepem lassan jojjon a tobbi is! szerintem a kineziologia segithet! tarts ki, nem lesz baja a babadnak, ha mostantol odafigyelsz picit jobban magatokra!
2013. márc. 27. 18:20
17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzésedet utolsó :)
barátnőmnek 13 évesen jött elő az asztmája szülei dohányoztak pedig az anyja állítása szerint csak nap 2-3 száll cigit szívott,tehát nem egyből szülés után jönnek elő a bajok,neki e mellett még több allergiája is van
teszem hozzá olyan rohama volt,hogy a mentő vitte el....
2013. márc. 27. 18:26
Rokonom sem dohányzott sokat a terhesség alatt, mégis asztmás lett a kicsi. A kicsi azóta 18 éves lett, és nem nőtte ki.
Én a terhesség tervezése alatt letettem a cigit. Ez van, valamit valamiért.
2013. márc. 27. 18:36
Ismerek sokat, akinek semmi baja nem lett, de ha lesz valami, arra fogják. Kérdező, mi lenne, ha elektromos cigivel próbálkoznál?
2013. márc. 27. 19:20
Kapcsolódó kérdések: