Ha az orvosomnál nincs UH, akkor még a vizsgálat után átküld UH-ra, vagy időpontot kell kérnem? És ha időpontot kell kérni, akkor kb. milyen hamar kapok, ha holnap megyek?
7+3 hetes vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
Ez orvosfüggő.
Az én orvosomnak van a rendelőjében uh, de mivel nem látott vele szívhangot, ezért másnap be kellett mennem a kórházba egy megbeszélt időpontban, és akkor soron kívül megnézett a kórházi géppel.
ő a maszek dokid?
Mert nem nagyon értem miért választ valaki olyan maszekot akinek nincs UH gépe... vagy rosszabb mint a kórházi... :/
Úgy látom, nem volt egyértelmű a kérdésem... :S :) Bocsánat! De köszönöm a válaszokat!
Nem a magán orvosom, sajnos arra nincs pénzünk, kórházi rendelésre megyek a MÁV-ba. Csak az ő szobájában nincs UH, ezért érdekelne, hogy ilyenkor hogy csinálják? Ott helyben átküld UH-ra, vagy másnap kell visszamenjek, vagy időpontot kell kérni, ami jó, ha 1 hét múlvára van...?
Egyébként, ha jónak találom az orvost (most megyek hozzá először), majd felkérem a szülésre, de azt hiszem, erre még azért van időm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!