Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Mekkora lehet a baj?

Segítség! Mekkora lehet a baj?

Figyelt kérdés

3 napja minden nap 3x-4x erősebb szurkálásokat érzek alul, egyszer jobb oldalt, egyszer bal oldalt, de e mellett keményedek is rendesen. Szedek magnéziumot is és a babóca is mozog. Mi lehet a baj?

31hkm

Előre köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 27. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ez kb. 2 hete pár napig. De elmúlt.

34 hetes kismama

2013. márc. 27. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha megnyugtató választ szeretnél, keresd fel a nőgyógyászod a problémával, ő tud ultrahangot csinálni, mi így neten keresztül nem tudunk:)
2013. márc. 27. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
A szurkálások teljesen normálisak, én sosem aggódtam miatta! Ha görcsölsz, vagy gyakran keményedsz, az már más tészta!
2013. márc. 27. 09:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem végig keményedett és görcsölt a hasam,nekem Magnerotot írtak föl de ez nem vény köteles.
2013. márc. 27. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!