Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első babánál mikor érzi meg...

Edus83 kérdése:

Első babánál mikor érzi meg apa is a mozgást? Én 19hetes múltam néha nagyon enyhe valamit érzek, de nem tudom ő e? Mikor lesz erősebb?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Nálam mind a két esetben úgy a 4. hónap végén volt kívülről is érezhető. Bár ezek még csak nagyon kis finom mocorgások lesznek kezdetben.
2009. szept. 18. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
22 hetes vagyok, mostmár apuci is érzi szépen, de ha jól emlékszem, a 18. hét körül 1-2 alkalommal már volt olyan erős rugás, amit már apa is érzett.
2009. szept. 18. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is a 18- héttől érezte apa.

Abszolut egyénfüggő, van aki a babáját csak 22 hetesen érzi, nyilván náluk apa még később...

2009. szept. 18. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:

hát, nálunk sokáig nem érezte. Vagy jól abbahagyta, amikor odatette a kezét (ez elég általános).

Én azt csináltam, hogy egy üres gyógyszeres dobozt (mert az volt kéznél) tettem a hasamra, és úgy jól látszódott, elkülönült a légzésem keltette mozgástól :)

Jó szórakozást:)

2009. szept. 18. 14:55
 5/7 A kérdező kommentje:
eZT KI PRÓBÁLOM:))kÖSZÖNÖM:))
2009. szept. 18. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! É távirányítóval csináltam, lefeküdtem, rátettem a távirányítót a hasamra, néhány percen belül vad billegésbe kezdett, cuki és látványos volt:)
2009. szept. 18. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia. Nálunk 18. héten érezte apa is a mozgást. Ez alkat kérdése. Mellső fali a lepény, 15. héttől éreztem apróbb mozgást, 17-től már kívülről lehetett látni.

A távirányítót én is próbáltam akkor.

Függ ám attól is hogy fekszik a baba! Ne aggódj, szerintem 1-2 hét és biztosra fogja apa is érezni!

Sok boldogságot!!!

37 hetes kismami

2009. szept. 18. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!