Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor várhatom a mozgást a...

Mikor várhatom a mozgást a babánál 15hetes és 2napos vagyok!?

Figyelt kérdés
15hetes és 2napos vagyok,de eddig nem éreztem még semmit.Elvileg 2dik terhességem ez,mert az elöző abortusz volt.
2008. júl. 1. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia. Ebben az esetben ez nem jelent semmit. Első igazi terhességnél általában 17-22 hét között. Majd fogod érzeni, ne izgulj. Én 17 hetesen éreztem először. És eleinte még nem minden nap fogod érezni a mozgását.

Gratulálok. Üdv, 38 hetes kismama

2008. júl. 1. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is az első terhességem vetéléssel végződött:(

A másodiknál éreztem a babamozgást a 16. héten:)

Most a harmadikkal a 10. hétben vagyok. Még nem érzem:))))

Boldog babavárást!

2008. júl. 1. 13:05
 3/5 Agocs Hajnalka ***** válasza:
Szia! Nekem az elso terhessegem,egy abortuszon mar en is tul vagyok. 17 hetesen kezdtem el erezni a babam apro mozdulatait...azota egyre tobbet ficankol! majd meglatod milyen jo erzes!! Boldog babavarast!: 20 hetes kismama
2008. júl. 1. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia én csak 20 hetesen éreztem először, ugyhogy ne aggódj van még ideje.
2008. júl. 1. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!!

Nekem is az első vetéléssel végződött. Most kb a 19-20. héten éreztem valamit itt-ott. Szerintem még van időd...

2008. júl. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!