Mikortól éreztetek rugdosó jellegű mozgást, és már nem csak olyan csikizős, buborékozósat?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 11:54
1/7 anonim válasza:
Nekem első baba és kb. olyan 23-24 héttől éreztem egy-egy rúgást meg hogy keresi a helyét a pocakban :)
2/7 anonim válasza:
Én a 18.héttől érzem lent volt már akkor a fejecskéje és mindig ha előre dőltem ülés közben vagy lehajoltam valamiért akkor fejelgetett,akkor még azt hittem rugdos de az orvos mondta hogy az fejelgetés amit érzek.:)
Azóta folyamatosan mozog hála Istennek.A feje még mindig lent van és most már a gyomromat rugdossa.:)
Üdv.30hetes km.
3/7 anonim válasza:
nekem is első terhesség.
utolsó vagyok.
5/7 anonim válasza:
Kb. a 20. héttől! A buborékokat,csikizést már 17+ pár naposan éreztem, de a konkrét rúgásokat a 20. héttől!
6/7 anonim válasza:
Kb. 21. héttől kezdve, és azóta rengeteget rugdos. Most már a bordáimon járkál :) 31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!