Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2. babánál mikor éreztétek...

2. babánál mikor éreztétek először a magzatmozgásokat?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy én már a 12.héttől érzem? Lehet már ilyen korán?
2011. okt. 15. 05:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen:)) Nekem is második és 11-12.héten már éreztem, uh-on is láttuk, hogy akkorákat ugrik:), meg is jegyezték, hogy biztos, hogy ezt éreztem már többször is:)néha nekicsapódott a méhfalnak , uh-on is akkor is éreztem:) szóval igen, lehetséges:) viszont utána volt kb két hét amikor nem éreztem ,meg is voltam ijedve , de azután újra jelentkezett, és most már minden nap érzem. 19.hetes
2011. okt. 15. 06:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Én az elsőt éreztem 12 hét körül, a másodikat csak úgy 16-17. héten, de azért, mert vele elöl volt a lepény, így nem a hasfalamat rugdosta. :-)
2011. okt. 15. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is éreztem már ekkor a másodikat.
2011. okt. 15. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Első babánkat 14 hetesen éreztem először, másodikat 9 hetesen. Hihetetlen, de nagyon korán megmozdult a kis drága.
2011. okt. 15. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
másodikat 15hetesen
2011. okt. 15. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Első babámat 16 hetes most a másodikat 12-13 hetesen, van olyan nap, hogy érzem, és van hogy nem, gondolom még picike, és nem mindegy hogy merrefelé rúg:)
2011. okt. 16. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!