Mikor éreztétek először a magzatmozgásokat?
Figyelt kérdés
15hetes kismama vagyok és már a 14.héttől érzek valamit,bár még nem tudnám konkrétan kijelenteni,hogy ezek tutira azok,mert csak olyan rövid ideig érzem és csak nyugalmi állapotban.A második babámat várom,az elsőt is elég hamar megéreztem,a 16 héten,a 18-on pedig már az Apa is érezte.Azt mondják a 2.terhességnél hamarabb érezni a mozgásokat,na de ennyire??Magam sem nagyon tudom elhinni,pedig azt az érzést nem nagyon lehet összehasonlítani semmivel...elég vékony testalkatú vagyok,talán ez is közre játszik...2010. dec. 14. 20:52
1/1 anonim válasza:
Ma már volt ilyen kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!