Aggódom 17 hetes kismama vagyok és mindenki riogat, hogy már éreznem kéne a baba mozgását Nem az első babám és azt mondják, hogy a mozgást a második babánál most már éreznem kéne. Nincs baja a kisfiamnak?
Nekem első baba, a 18. héten éreztem először. Én már nagyon vártam, mindig is izgultam, hogy valami baj lesz. Erre a sógornőm megjegyezte, hogy ő HÁRMAT szült, és mind a háromnál a 19. HÉTEN érezte először. Mind a három gyerek egészséges, eleven, nincs semmi bajuk.
Szóval szerintem ne izgulj, mindenkinél más és más.
Szia!
Én a 19. hétben vagyok, és anyósom már 4 hete azzal eszi az életemet, hogy éreznem kellene. Én nem érzem, és ezen nem fogok fölöslegesen aggódni. Az UH-n mozog, sőt!
A doki szerint minden rendben.
A védőnő szerint sem kell aggódni. Az első terhességnél gyakori, hogy csak a 20. hét környékén érzi meg a kismama.
Nem aggódom, és szerintem te se tedd.
Annál nagyobb öröm lesz, ha először megérzed!
Boldog babavárást!
Szia!
17 hetes múltam, és még én sem érzem babucit. 12 hetes koromban az ultrahangon nagyon ficánkolt. a 16. hétig agyon aggódtam magam, mert nem érzek semmit, ráadásul néhany rokon és ismerős szerint nem látszik hogy nőne a pocim (szerintem igen)úgyhogy már szinte meg voltam rémülve. Múlt héten újra voltam uh-n, és minden ok. Úgy ficánkolt,hogy alig tudták megmérni. Szóval most várom tovább hogy érezzem a kis ficánkámat:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!