Szülésindító praktikák? Segitetek?
Szex és fűszeres kaja illetve alkohol kilőve:)
Előre is köszi!
Hát nekem ami bejött, az egyedül már csak az oxitocin volt! Mindent végigpróbáltam: szex, tonic, sok séta, takarítás, lépcsőzés, alkoholmentes bábakoktél (legalább finom volt).... , de semmi nem jött be. Ja van még bimbóingerlés is...
Sok sikert, hátha valami bejön!
a szexet már mi is próbáltuk, de a várt hatás elmaradt :) mellbimbó ingerlést hallottam még, nos nem tudom mennyit kell csinálni, vagy meddig,de én meguntam kb. 2 perc után... még vannak egyéb "hiedelmek",mint a tonik ivás,de sztem ezek hülyeségek.
sajnos nekem sincs ötletem. Őbabasága pedig nagyon ráérős,pedig már csak 3 napja van :D
nem tudom a szex indította e be, de délután együtt voltunk párommal, utána elkezdtem keményedni, megfürödtem, és gyenge fájások lettek a keményedésekből...
ezt senki nem fogja megmondani nekem, hogy a szextől indult be, vagy nem... végül is rá lehet fogni, de...? ki tudja :D
ittam tonicot is-semmi
takarítás-semmi
lépcsőzés-semmi
40+5-re született meg a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!