Szülésindító praktikák?
40. hétben vagyok. Nem szeretném túlhordani, ígyis nagy babát jósoltak. Már 37 hetesen azt mondták ne menjek messzire, de még mindíg bent van. Már 1 hónapja jóslózgatok, de nem rendszereződnek a fájások.
A szex, a takarítás, meleg vizes zuhany nem jött be. A málnalevél teát nem kezdtem el inni koraszülés veszélye miatt, és mert azt mondták hamarabb várható.
Tud valaki valami jó tanácsot adni?
Vagy várakozunk türelmesen tovább?
Szia!
Remélem jön válasz mert erre én is kíváncsi vagyok.
40 hétbe léptem,negyedik gyerek,2 újjnyira nyitott méhszáj,3 fokban érett lepény és semmitől nem indul a szülés.
Mindent kipróbáltam most alakítottuk át a lakást,nagytakarítással,ablakpucolás,stb.
Mindennapos szex,meleg fürdő séták,lépcsőzés,tonic ivás,pocaksimogatás,guggolás,tornázás.Semmi nem történt.
Ha péntekig nem szülök meg engem is befektetnek és ezt nem akarom.
Még a híres-hírhedt bábakoktélt is megittam,de csak hasmenésem lett tőle...:(
Szóval már én sem tudom mit csináljak,hogy a kisasszony meginduljon.
Sajnos a praktikáktól csak akkor indul be, ha már amúgy is indulna.
Próbáljátok meg "elengedni" a görcsöt. Tudom nehéz, de nincs mit tenni. Én is ugyanígy jártam, szextől bábakoktélig minden. Én sem akartam befeküdni, mert otthon volt két kicsi gyerekem. Végül mégis ez lett, 41+6-r jött a kicsim, szerencsém volt, hogy nem indítottak, hanem vártak. Pünkösdi hosszú hétvége volt, sehol a dokik... 8 napot voltam összesen bent, nem volt könnyű, de szép és gyors szülés volt.
Ha be is fektetnek, kérjétek, hogy ha a babával minden rendben, akkor várjanak még, ha magától indul, az a legszuperebb.
Kitartást nektek és szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!