Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orgazmus, mint szülésindító....

Orgazmus, mint szülésindító. Van itt olyan akinek tényleg beindította? Az utolsó hetekre gondolok 37-38-39.

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia nekem beindította a 39. héten. Alig bírtam mozogni és úgy mentem mint egy donald kacsa és a szülésznő javasolta, hogy bújjunk össze a férjemmel hát meg is tettük. Aztán fél kettőkor éjszaka már keltettem, hogy menni kell. És este 6-ra lett meg a kislányom. Próbáljátok ki. Sok sikert és könnyű szülést kívánok.
2013. febr. 19. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt anno, hogy hétfőn elment a nyakdugo, kedd este bujtunk össze és éjjel megindult a szülés- fajasokkal. Reggel mentünk kórházba- szerda de.11:48ra meglett a lányom:) kedden töltöttem a 39 hetet.
2013. febr. 19. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:

szia!

nekem még nem hozott eredményt a szex, orgazmus.. :(

39 hkm

2013. febr. 19. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem se! 40 hetes kismama
2013. febr. 19. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek mondta a doki a 40. héten vizsgálat után, hogy menjen haza, apa kicsit "piszkálja meg", és holnap jöjjön szülni. Pont így történt!
2013. febr. 19. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem sem jött be:-)Mi minden nap együtt voltunk a párommal,volt úgy,hogy egy nap kétszer is,főleg betöltött 40 hét után..végül 41.héten operáltak.Másodszorra pedig progis császár lett,39+4 napra,igyekeztünk hamarabb beindítani a folyamatot,összebújtunk minden nap...nem jött akkor sem össze:-)
2013. febr. 19. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi minden terhességemnél elég sokat szexeltünk az utolsó 1-2 hétben, ennek ellenére minden szülésemet indítani kellett...
2013. febr. 19. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!