Szülésindító praktikák nektek mi jött be? 39+4
Nekem semmi nem, csak egy jó kis hidegfront, mindkétszer!
Szóval ne aggódj, szerda éjjel nagyon erős hidegfront jön, nagy az esély. Olyankor dugig vannak a kórházak szülő kismamákkal :)
Kedves utolsó köszönöm válaszodat. Igazad van elengedni is nehéz hiába várja az ember mégis utána más már.
14:59 a szülésznőm múlt héten úgy bucsuzott hogy éjjel lehet talizunk a melegfront miatt de én tudtam hogy nem így lesz most is ez az érzésem. De remélem igazad lesz mert már nagyon várom a babát.
hello!
először is nagyon izgi ez az utolsó pár nap :) nekem most 8 hónapos a kislányom:) sok örömet nektek
én aznap este kerültem be,mikor ki voltam írva,de csak mert a szülésznőm javaslatára ezeket bevetettem:
egyél vmi fűszeres-csípőset, végy egy meleg fürdőt(fokozatosan melegítsd a vizet) majd bújj össze a pároddal :) kellemes is :)
de mindenképp beszélj róla a szülésznőddel...meg csak akkor ha már túl hordtad,vagy tényleg utsó pillanatok egyike...nehogy ráerőltesd a manóra...
könnyű szülést kívánok..és mesélj majd h hogy sikerült!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!