Szülésindító praktikákat fel tudtok sorolni? Olyan ami nálatok vált be?
Ilyen praktika csak akkor jöhet be ha már amúgy is közel állsz a szüléshez, ez max 1 nappal vagy 1-2 órával gyorsítja meg a szülés beindulását. Vagy ha olyan dologhoz nyulsz ami oxigén hiányt vagy magas vérnyomást okoz az is beindíthatja, de azt azért én nem ajánlanám, mert babának nem tezs jót.
Elsö a sex. Az orgazmus természetes oxitocint termel, ami indítja a szülést. A sperma vékonyítja a burkot.
Aztán a séta. Egy nagy séta nomrál kényelmes tempóban, a friss levegön, rengeteg oxigén a babának, jó kis mozgás anyának.
Amit nem ajánlok. lépcsözés, ez egyenlö az oxigén hiányhoz, ez azért indítja be a szülést, mert a baba nem kap elég oxigént. Aztán a bába koktélt sem ajánlom, mert abban alkohol van, és iszonyat görcsöket csinál a beleknek, ez sem tesz jót a gyereknek.
Sétálj és sexeljeetek.
Én előtte bundáskenyeret sütöttem :D Lehet az indította be :D
Viccet félretéve én nem hiszek az ilyen praktikákban.Meg van az írva mikor indul.
Nálunk a hidegfront vált be. Meg a szülészeten sok más kismamánál is.
Majdhogynem futószalagon szültek aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!