Tudnátok valami jó szülés beindító praktikákat?
Nincs ilyen.
BÁRMILYEN praktika csak akkor képes beindítani, ha csak az "i"-re teszi fel a pontot. De ha az "i" sincs készen, akkor nem használ.
Nem tudom mikor van a terminusod, ha még előtte jársz, akkor amúgy sem célszerű ezen munkálkodni.
Ha már túl vagy rajta, akkor is jobb, ha megvárod amíg magától jön, úgy a legjobb szülni.
harmadik terhességemnél én is mindent megpróbáltam, orvosi felügyelet mellett a bábakoktélt is megittam, de az is csak erős rendszertelen fájásokat produkált, pedig betöltött 41-en voltam már.
Tarts ki, jönni fog az a bébi, ha eljött az ideje!
És mi tenné indokolttá a császárt?
1
Csak próbálom megérteni, hogy miért sietteted, mert gondolatolvasó nem vagyok, de úgy tűnik túlságosan ki vagy bukva ehhez is...
1
Nekem is terhességi cukrom volt, és bőven hagyták túlhordani. Bocs az offért, de nem értem, mi az összefüggés.
Egyébként így elgondolkozva talán már volt egy császára Kérdezőnek, és hegszétválás miatt aggódik. És mivel tudja milyen a császár, nagyon nem szeretne...
Ilyesmit tudok elképzelni. Talán megírja...
1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!