Milyen házi praktikákat tudtok, h beinduljon a szülés? Kinek vált be?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 14:15
1/7 anonim válasza:
Nincs ilyen :) Amiket szoktak ajánlani, pl: szex, lépcsőzés, fahéj fogyasztása, stb... egyik sem jött be nálam, sem az ismerőseim körében. Akkor jön a baba, amikor ő akar és eléggé érett lesz rá. Jó egészséget nektek!
2/7 anonim válasza:
tonik v. gyömbér üditő
a lépcsőzéstől nekem csak a hasam szállt le
szexelni már nem volt kényelmes.
3/7 anonim válasza:
Nekem se jött be semmi. Pedig ajánlották: fűszereses kaja, tonik, szex, lépcsőzés... Mivel nagyon nem akartam a programozott császárt ezért bevetettem mindent, de csak nem akart kibújni a kis kópé...
4/7 anonim válasza:
Bármilyen házi praktika csak akkor jön be ha már elég érett a méhszáj!Nekünk a harmadik babánál a szex bevált.Este szexeltünk másnap reggel megszültem!Sokan javasolják a bábakoktélt!
5/7 anonim válasza:
Nekem a fűszeres kaja bevált (tzatziki sok fokhagymával), de véletlen egybeesés is lehet.
6/7 anonim válasza:
40+4 hetes vagyok, már ezeket vetettem be, de semmi se történt eddig:
1-2 naponta szex, meleg fürdő, lépcsőzés, tonikot ittam, gyömbért rágtam, cipelem a 13 kilós lányomat, guggolok vele, zabálom a homeós bogyókat, sokat sétálok, nagybevásárlást hazacipeltem...
Teljesen zárt a méhszáj, még csak a hasam sincs leszállva.
Nagyon úgy tűnik, hogy sose szülök már...
7/7 anonim válasza:
Én is kipróbáltam pár dolgot, de végig zárt volt a méhszáj, így hiába is csináltam bármit, babuci nem jött. Végül indítani kellett a szülést, mert túlhordtam, magzatvíz meg már zavaros volt. Szóval úgy tűnik, hogy ha a baba nem akar jönni, akkor nem is jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!