Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésindító praktikák nektek...

Szülésindító praktikák nektek mi jött be? 39+4

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 10:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Képzeld, most olvastam egy másik fórumon, hogy a tonic káros a babára. Én nem tudtam, csak azt , hogy beindítja a szülést, remélem, még időben szóltam, inkább ne idd a tonicot. Bár őszintén szólva én az első terhességem alatt nem tudtam semmit a tonicról, és ittam néha 1-1 pohárral és egészséges másfél éves kisfiam van. Talán a mostani terhességem alatt is ittam valamennyit még az elején. de inkább nézz utána a tonicnak, mert lehet, hogy az aki írta, hogy káros, nem jól tudja. sokan szültek így, de senki nem számolt be beteg babáról, szóval nem tudom. A többi praktikát viszont nyugodtan próbáld ki :) Sok sikert!!!
2013. márc. 13. 16:22
 12/22 anonim ***** válasza:
Na már utána is néztem Neked! Íme a link, és másutt olvastam, hogy valaki megkérdezte az orvosát, aki szerint a válasz: nem káros, nincs benne annyi kinin. Azért nézz utána Te is, de a következő linken néhány szülésindító praktika található :) : [link]
2013. márc. 13. 16:39
 13/22 A kérdező kommentje:
Szia köszi, de már én is utána jártam már iszogatom is a tonikot de nem hiszem hogy az meg fogja indítani dehát a remény hal meg utoljára. még nem tudom mi lesz a vacsim de nem nagyon szeretek este nehezet enni. a többivel meg nem lesz gondom. majd jelenkezem ha történik valami :D .
2013. márc. 13. 18:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Én a bokacsontom alatti pontot masszíroztam,ott van a méh pontja de nem hiszem hogy ez indította volna be. Viszont a babának sokszor mondtam, hogy most már jöhet, hogy egy héten belül, persze csak ha készen áll, de jó lenne, ha jönne, mert akkor indítják, és neki is jobb, ha szépen természetesen megszületik...meg ehhez hasonlókat :) Ha időre nem indul meg, a szex lett volna a következő, de párom nagyon nem akarta (féltette a babát).
2013. márc. 14. 09:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Egybe vagytok még?:)
2013. márc. 15. 11:12
 16/22 A kérdező kommentje:
Igen még egyenlőre egybe nem akarja, legalábbis eddig azt majd meglátjuk.
2013. márc. 15. 18:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Mi újság Veletek? :)
2013. márc. 24. 02:28
 18/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok megszületett a kicsi 18-án 00:55-kor bár minden jól indult és nagyon gyorsan tágultam köldökzsinór csomó miatt császárral született.
2013. márc. 24. 16:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Ohhh! :D Gratulálok Nektek! Akkor 40+3-ra szültél :). Végülis magától szépen beindult? hogy indult? Üdv az anyukák közt!
2013. márc. 24. 16:18
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm hát a papírok szerint pontosan 39. hétre de az ultrahang alapján 40 hétre, elöszőr a nyákdugóm ment el hajnali fél hatkor aztán este hatkor kezdődtek a fájások rögtön tíz percesekkel aztán nyolckor beültem egy kád meleg vízbe félórára és onnantól 5 percenként jöttek a fájások mire beértünk a kórházba már 3 percenként jöttek ez volt 22:15-kor, éjfélkor folyt el a magzatvizem onnantól percenként jöttek aztán lassult a baba szívverése ezért megcsászároztak.
2013. márc. 24. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!