Praktikák a szülés megindulásához?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék indított szülést, ezért ha nem muszáj, inkább elkerülném. Gondoltam kipróbálnék egy-két praktikát, hátha. Aztán ha nem jön össze, akkor úgysem erőltetném.
Valakinek esetleg személyes tapasztalat? Nektek bevált?
40+1 hkm
2013. jan. 12. 09:31
1/10 Timóca Szamóca válasza:
Mikor már lejárt az idöm,a dokim megvizsgált,nyílik e a méhszáj.Na egy óra múlva be is indult a szülés....
2/10 anonim válasza:
nekem 2 szelet epres túró torta segített 6-án volt a szülinapom 7. hajnal folyt el a víz :) :)
amúgy ittam én liter szám a gyömbért,sexeltünk ne tudom meg milyen vadul nem hatott semmi jön ha akar :) :)
3/10 anonim válasza:
Fekudj egy kad vizbe es kb 1 oran at maszirozd a mellbimboidat! Nalam ezert indult meg 40+6-on.
4/10 anonim válasza:
szex,csipős-erős ételek,sétálás,lépcsőzés
5/10 anonim válasza:
hát én ettem erős ételt (utálom azt hittem ott halok meg) a babát nem hatotta meg :)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, csajok! :)
Remélem nekem is beválik, mert már tűkön ülök... :)
2013. jan. 12. 18:55
7/10 anonim válasza:
van valami bába koktél is ami állítólag hatásos.
8/10 anonim válasza:
így van bábakoktél az hatásos! nekem szombat éjjel kezdődtek órás fájások vasárnap estig, ittam bábakoktélt majd 22:00-2:00 6-8 percre váltott, végül 2:00- 4-5 percesre. nem tudom nélküle hogyan alakult volna, de nekem utána hogy megittam rá kb. 2órára elkezdett berendeződni. amúgy akkor voltam én is pont 40+1 eredetileg. (csak a dokim átírt pár nappal későbbre, hogy minél később fektessen be, ha muszáj, mivel természetes szüléspárti dokim volt, így akkor végülis az új számítás szerint 39+6.) majd írd meg mi hogy alakult! csodaszép szülést és születést nektek!! szurkolok! :-)
9/10 anonim válasza:
Úgy hallottam,hogy a mellbimbó ingerlése mellszívóval méhösszehúzódásokat idézhet elő,valamelyik szülős műsorban(lifenetwork) a fájások erősítésére mondták az anyukának,hogy mellszívóval ingerelje a mellét.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer. :)
2013. jan. 13. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!