Meddig lehet autót vezetni?
Attól függ, hogy érzed magad. Ha nincs semmi gondod, szerintem nyugodtan vezethetsz, de ha bármi furcsát érzel, inkább állj meg, vagy el se indulj. Én 37. hétben vagyok és még vezetek gond nélkül.
Van kismama biztonsági öved? Én használom, mióta terhes lettem, szerintem nagyon praktikus és kényelmes is. Az meg nagyon nem mindegy, hogy egy esetleges balesetnél (elég egy apró koccanás) be vagyok kötve, megvéd az öv, de a pocakomat nem tudja megnyomni, megszorítani, így a babának se eshet baja.
Én túlhordom a babámat, és naponta járok a kórházba vizsgálatra, kocsival. Jobb mint a buszra menni, várni, átszállni, nincs bérletem, a jegy rengeteg lenne. Párom doglozik, mama el szokott jönni velem, bár vezetni nem tud, de megnyugtatja, hogy ott van velem.
Én egyáltalán nem érzem bizonytalannak magam, simán vezetek, ha gond lenne, nem mernék vezetni.
Ezt mindenki maga érzi, bár nem javasolják az utolsó időkben, de hát tudok mást tenni?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!