Meddig bírtatok vezetni autót? És mi a helyzet a biztonsági öv használatával?
Én végig vezettem. A biztonsági övet a hasam alatt vezettem el. Hatalmas hasah volt, de nem zavart elfértem.
Néha egy egy gödör nekem is kellemetlenül esett, de a terhesnadrág tartoota a hasam, s úgy elviselhetőbb lett.
Szia!
Engem a zötyögés nem zavar mér -19 hetes vagyok- de övlehúzót hazsnáltok már egy jó ideje. szerintem nagyon jó, és hasznos, így a pocakomat nem piszkálja.
szia
Szia,
Én a terhességem utolsó napján is vezettem. A biztonsági öv már nekem is kényelmetlen volt, de ha tudsz vegyél kismamáknak való biztonsági öv hosszabbítót.
Szia!
Én is vezettem az utolsó napokban is, mert a nagyobbik lányomért én mentem a suliba:)
Elég kényelmetlen volt már a végén,mert nekem is nagy pocim volt és alig fértem a kormányhoz.
A biztonsági övet pedig úgy oldottam meg, hogy mielőtt beültem volna, bekötöttem, a rövidebb részére ráültem, a hosszabbat pedig hagytam a mellkasom előtt, így a pocim szabad volt, nem nyomta az alsó rész (nem tudom jobban elmagyarázni, bocsi:) ). Be is kötöttem magam, meg nem is:)
Boldog babavárást:)
Én még vezetek mert imádom.33 hetes vagyok.Nekem van kismama övem ami elvezeti a pocim alatt a biztonsági övet.
Más kérdés viszont a kocsiból ki és be szállás.Nagyon vicces vagyok olyankor.:))
Én is vezetek nap mint nap, a vezetés még elmegy, de a kiszállás tényleg egy művészet:)))kéne még vagy 3 kapaszkodó:) én a fekvő rendőrt utálom nagyon, mindig 0-val megyek át rajta!
Boldog Babavárást!Üdv: 29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!