Kismama-biztonsági öv hányadik héttől kell? Mit tudtok róla? Hol lahat venni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 17:11
1/17 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, én még nem is hallottam.
Nézd, én most vagyok lassan 9 hónapos, hatalmas pocakkal, de én a hagyományosat használom, nekem megfelel, pocómat nem nyomja.
34 h km.
2/17 anonim válasza:
Brendonban van, ott 2. hónaptól ajánlják, de 10 E forint, szerintem kissé sok... Bocsi csak ennyit tudok, én nem használtam, mert nem vezetek, és ritkán ültem kocsiban terhesen, amikor mégis, akkor lecsúsztattam az övet a hasam alá.
3/17 anonim válasza:
Én a Minimanóból kölcsönöztem, teljesen levásárolható, igaz egy összegben a kölcsönzési díj. Szerintem nem lehet elég korán, de ha jól tudom már csak 6 hónapra lehet kölcsönözni. :(
4/17 Tóth Bernadett2 válasza:
Szia! Én most vagyok 36 hetes, nagy hassal, de engem nem nyom az öv. Drágának is találom, meg hát felesleges, nekem legalább is.
5/17 anonim válasza:
Az övelterelő lényege nem az, hogy ne nyomjon az öv, hanem, hogy ha hirtelen lefékeződik a kocsi, és az öv belenyomódik a hasadba, akkor megvédje a babát, tehát őt ne nyomja meg. Szerintem ez nem nekem kell vagy nem kell kérdése, inkább pénzzé, meg aggódásé. Én szeretem tudni, hogy van.
6/17 anonim válasza:
Nekem van, én az előző terhességemnél is használtam, utasként is. Nem igazán arra szolgál, hogy kényelmessé tegye a biztonsági övet, hanem arra, hogy ha baleset történk, akkor ne a babát nyomja meg az öv, hanem a szeméremcsont körül, így ha baleseted van a babának nem esik baja. Én csak ajánlani tudom.
7/17 anonim válasza:
Szerintem ez egy szintén olyan felesleges valami, amit az emberekre rátukmálnak, csak vegyék - vigyék, de nekem édesmindegy.
8/17 anonim válasza:
Mi is a Brendonban vettük(10 ezer ft körül),már 2 terhesség alatt jó szolgálatot tett,remélem jövőre harmadjára is így lesz...aki azt írja felesleges,annak kívánom,hogy soha ne legyen rá szüksége.Én napi szinten vezetek,sokat árok külföldre is,nekem plusz biztonságot adott.
10/17 anonim válasza:
Én varrónő vagyok és csináltam magamnak egyet.Nagyon hasznosnak találom,egyáltalán nem felesleges dolog.Akkor is használom,ha nem én vezetek,hanem pl.mással megyek.Így tudom,hogy biztonságban van a babám..Nagyon egyszerű elkészíteni,ha ismersz egy varrónőt biztosan sokkal olcsóbban elkészíti neked.
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!