Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama-biztonsági öv hányadik...

Kismama-biztonsági öv hányadik héttől kell? Mit tudtok róla? Hol lahat venni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 17:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Feleslegesnek tartom,egy balesetnél megnyom úgyis mindkettő.Én a következőt tettem:hátam mögött bekapcsoltam az övet,majd azt a részét ami csak a mellkast fogja előre vettem.Így a mellkasom fogva van,a hasam nem.
2011. jan. 1. 20:29
 12/17 anonim ***** válasza:
nagyon valoszinunek tartom hogy azok akik feleslegesnek tartjak nem eltek at balesetet terhesen...szerencsere...nagyon fontos a kismamaov...ausztriaba peldaul megallitott a rendor hogy azonnal kossem ki magam es induljak venni kismamaovet...eleg egy aprocska koccanas es kesz a baj...a baba az elso akit megnyom az ov
2011. jan. 1. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
20.29-es vagyok:az én módszeremmel megfog az öv balesetnél,de a babát meg nem nyomja!
2011. jan. 1. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:
na ja az is egy megoldas ahogy te csinalod...az sem rossz...csak a hagyomanyos bekotesi mod a veszelyes
2011. jan. 2. 08:48
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Azoknak, akik szerint felesleges: dolgoztam mentőknél és nem egy olyan sztorit hallottam, h a balesetnél megnyomta az öv a babát és már nem tudták megmenteni.

2011. jan. 2. 17:31
 16/17 anonim ***** válasza:
akkor te mindenkinel jobban tudod hogy mi a szitu...boldog es veszelytelen babavarast!
2011. jan. 2. 20:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem akartam senkit kioktatni, csak arra voltam kíváncsi, h mik a tapasztalatok az övvel, hol lehet beszerezni és mennyiért. De megtudtam :)
2011. jan. 2. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!