Autóval történő utazás során nem árt a sok rázkodás? Szoktatok autót vezetni? Mennyit?
38 hetesen még bejárom fél budapestet :) sőt a nagybevásárlásokat is megcsinálom, bár azt kis segítséggel. tegnap túrázni voltam, dobogókőn. A kanyarokat nem bírja a babám, olyankor érzem, hogy kézzel lábbal védekezik :) De azért ezt ne vedd alapul, csak óvatosan, és ahogy érzed magad. A megérzéseidre hallgass, és arra, aki azt mondja neked, hogy maradj otthon inkább és pihenj. A hosszabb utat már én sem vállalnám be, de nem ülhetek itthon tétlenül :)
puszi
Igaz, még csak 25 hetes vagyok, de én rengeteget vezetek. Ja és még mindig lovagolok. A dokim azt mondta, a rázkódás nem árt a babának, ha amúgy minden rendben a terhesség körül (pl. zárt a méhszáj). Nekem nincs gondom a hosszabb utakkal se, csak gyakrabban meg kell állni pisilni.
Van kismama biztonsági övem, ezt nagyon fontosnak tartom, mert esetleges balesetkor, vagy akár egy erősebb fékezéskor nem a hasamat nyomja meg az öv, így nem lehet baja a pocaklakónak. Ajánlom mindenkinek, tényleg jó és kényelmes dolog, bár újonnan elég drága a boltban(10ezer) de hozzá lehet jutni használtan is, úgy olcsóbb.
Boldog babavárást, könnyű szülést!
Egy kutatás szerint a baba nem érzi az anya mozgását, hogy áll, vagy megy, vagy hintázik, vagy autózik.
Az enyém nem viselkedik másképp ha autózom, mintha nem..
Én vezetek, sokat, és fogok is, ha kell végig, vagy amíg biztosnak érzem magam. Keresztanyám is végig vezetett.
De mondjuk, ha nyitva van a méhszájad, akkor azért nem jó Velencébe menni autóval... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!