Ha tulhaladom a napi 180 gr-os ch dietamat mi tortenik?
Hát ha te önmagadon nem is, de a gyerek mindenképp kárát látja.
Cukorbeteg vagy, ugye?
Az vagyok igen.
Nem tudom mit ehetek es mennyit.
Es nem merek enni. :(
Ahh, szegény. :(
Nincs a kórházatokban dietetikus? Vagy szaladj el a nőgyógyászhoz, háziorvoshoz, akár ő is tud segíteni, illetve tud ajánlani dietetikus, de mindjárt megpróbálok neten keresni 180 CH-s diétát.
Számolni kell a hozzávalókat. Azzal is ártasz, ha nem eszed meg a minimumot! Ha írsz egy e-mail címet, megírom, én hogyan tartom a 160g ch-t, ehhez képest egy picit emelhetsz is. Én évek óta élek így, teljesen jól kivitelezhető, nagy a választék, csak eleinte nehéz. Ne azon gondolkodj, hogy mi lesz, ha nem jól tartod be, hanem azon, hogy lehetne megközelíteni a legjobban! :) Segítek, ahogy tudok! (Ir-es vagyok)
Ha facebook-on rákeresel a PCOS-alapítványra, kérheted, hogy vegyenek fel egy zárt csoportba, ott közel 170 inzulinrezisztens, cukorbeteg nő osztja meg tapasztalatait! Sokat lehet tőlük tanulni, kérdezni, recepteket megosztani. :)
Ne keseredj el! :) Boldog babavárást neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!