Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok? Baba lehet a...

Mit gondoltok? Baba lehet a dologban?

Figyelt kérdés

7 éve szedek fogamzásgátlót. A mostani hónapban kimaradt pár szem. Általában szerdán szokott megjönni a vérzésem. Tegnap este a bugyimon volt egy kis barna folt, de ennyi. Ilyenkor másnapra már erős görcseim és erős vérzés szokott lenni. Ma délelőtt is volt egy kis barna folt. Délután 3-kor lefürödtem és azóta teljesen tiszta a bugyim. A hasam sem görcsöl.

Kérlek ne szidjatok le amiért rendszertelenül szedtem a bogyót.

Ha mégis terhes lennék annak rettentően örülnék még akkor is ha fogamzásgátlót szedtem:)

Nem tudom holnapra megjön-e rendesen, de már olyan rossz ez a várakozás.

2009. szept. 17. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet baba :)
2009. szept. 17. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Könnyen meglehet, én is barnáztam és terhes is lettem.

Csinálj tesztet. Ha negatív és nem jön meg, akkor egy hét múlva megint csinálj tesztet.

Drukkolok. Írd meg mi lett.

29km

2009. szept. 17. 16:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megvárom a holnapi napot:) Ez a várakozás kikészít. Egyfolytában megyek a wc-re és nézem a bugyimat, hogy van-e valami:))
2009. szept. 17. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:
annyit mondanék h mielött elkezded szedni a következő havit 100%-ra gyözödj meg róla h terhes vagy-e vagy sem.nem tenne jót a babódnak.sok sikert:)
2009. szept. 17. 16:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ma reggel elkezdtem vérezni, szoval gondolom nincs baba... pedig kezdtem beleélni magam.
2009. szept. 18. 07:29
 6/8 A kérdező kommentje:
bár elég fura... nem görcsöl a hasam, mint eddig mindig és már el is múlt a vérzés. Nem tudom mitől lehet ez:(
2009. szept. 18. 11:20
 7/8 anonim ***** válasza:
csinálj mindenképp tesztet!!!!
2009. szept. 18. 16:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Hétvégén megcsinálom.:)
2009. szept. 18. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!