Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ellentmondásos szerintem, mit...

Ellentmondásos szerintem, mit gondoltok, hogy baba van e a dologban?

Figyelt kérdés
március 23 án volt az utolsó menstruációm kezdőnapja, ovuláció ápr 5 én, előtte s aznap együtt voltunk párommal, ápr 10-én két csepp barnás vér, majd azóta egészen mostanáig alhasi görcsök, mellek látható növekedése, kék eresedése, többször hányinger hőmérsékletem végig mág ma is 37-37.4 között, mégis a tesztek épp hogy csak nagyon halványan pozitívak (több esetben is) illetve tegnap normál időben megjött, bár kevesebb vérzés, de folyamatos. de a ahőm és a atünetek még megvannak. mi a véleményetek? előre is köszönöm
2009. ápr. 22. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A teszteknek elviekben erősebbnek kellene lenni, persze vannak kivételek, de azért ilyenkor már elegendő hcg szokott lenni, hogy szép csík legyen.

Ha tényleg ilyen tünetek vannak, el kellene menned orvoshoz, hogy megnézzen.

2009. ápr. 22. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ha nem vérzel jobban,akkor mikor már nincs semmi,csinálj egy tesztet!Ha pozitiv lesz,akkor biztos baba van a dologban!
2009. ápr. 22. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha van halvány pozitív teszted, jó lenne, ha elmennél dokihoz, nehogy baj legyen...
2009. ápr. 22. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ijesztgetni akarlak, de azonnal menj orvoshoz! A pozitív teszt, az pozitív teszt akkor is, ha halvány! Viszont a vérzés nem jó jel! Elvileg van olyan, hogy valaki terhesen menstruál, de többségében ez inkább a vetélés jele szokott lenni. Irány a doki, minél előbb!
2009. ápr. 22. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is csatlakozom a többiekhez az ilyesztgetés nélkül. A teszt szerint terhes vagy, viszont a folyamatos vérzés szerintem nem jó jel. Menj el sűrgősen egy orvoshoz!
2009. ápr. 22. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!