Valamelyik nap mentem az utcán és egy 1 év körüli kisgyerek egyszercsak rámnézett, de volt valami furcsa benne ahogy bámult (persze tudom a kisgyerekek mindent megbámulnak, hiszen új nekik minden) de szóval csak nézett és én meg is álltam egy pillanatra és akkor fogta magát és odarohant hozzám és átölelte a lábam! Én csak mosolyogtam meg minden.. A szülei persze rögtön odajöttek hogy ezt nem szabad meg bocsánatot kértek de a gyerek nem akart elengedi aztán mikor sikerült leszedri rólam elkezdett sírni...szóval elég furcsa volt de végül elmentem..
Nem tudom mi lehetett ez..demég soha nem történt velem hasonló!
2010. nov. 29. 10:11
1/8 Nostro the overlord válasza:
Ennek semmi köze az ezotériához. Nem fogod azt a választ kapni tőlem, hogy biztosan ismertétek előző életetekben. Szerintem csak tetszettél a gyereknek és amikor elvette az anyja tőled akkor a gyerek megsértődött és elkezdett sírni.
2010. nov. 29. 10:23
2/8 anonim válasza:
Mert sugárzott belőled a szeretet, és a gyerekek ezt nagyon megérzik. Én is jártam már többször igy. És olyan furcsa volt, hogy én aki vadidegenként szerepeltem azoknak a gyerekeknek az életében, akik megsimitották az arcom, vagy csak integettek, vagy éppen mosolyogtak rám. Van a szomszédunkban egy kis srác azt mondta imád engem. Hát megkönnyeztem.
2010. nov. 29. 10:23
3/8 anonim válasza:
Ehhez tényleg nincs köze az ezotériának. Csak tetszettél a kisgyermeknek, ennyi. Örülj neki, ne különlegességet keress ebben.
2010. nov. 29. 12:14
4/8 anonim válasza:
Való színű pozitív a kisugárzásod és biztos kedves ember lehetsz!
Maradj mindig ilyen és mindig fogsz kapni az élettől ilyen "ajándékot"!
2010. nov. 29. 12:33
5/8 anonim válasza:
Szerintem a kisgyerek valójában egy ufó volt inkognitóban. Esetleg vérfarkas, ebben nem vagyok biztos.
2010. nov. 29. 13:25
6/8 anonim válasza:
közkedvelt ezotériás mondással élve: "bevonzottad" a gyereket, csak úgy nyekkent! xD
2010. nov. 29. 22:16
7/8 anonim válasza:
A kisgyerekek látják az emberek auráját asszem 3 éves korig. Neked nagyon jó aurád lehet hogyha ilyen történt.Én nem tudom h milyen ember vagy de ebből következtetően nagyon jószívű és kedves.
2010. dec. 27. 21:38
8/8 anonim válasza:
velem is történt már ilyen. az egyik kisgyerek a kórházban odajött hozzám és megfogta a lábam és csak nézett-nézett a nagy szemeivel. és már többször is történt az hogy egy nagyon kicsi gyerek kiszúr a sok ember közül és mosolyog rám.. ilyenkor ez olyan jól esik..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!