Tegnap vagy ma reggel kellett volna megjönnie. A tesztem ma reggel szellemcsikos lett. Mit gondoltok, lehetséges hogy mégis baba van a dologban?
Ez a 15. napom ovuláció után.
A tüneteim: melleim kétszer nagyobbak mint szoktak lenni, nagyon érzékeny, melltartó nélkül nagyon fáj és ráfeküdni sem tudok, szédelgek, egyfolytában éhes vagyok, kb fél óránként rohangászok pisilni valamint minden 5 percben azt érzem hogy na most megjött. De nem!
Tegnap este egy kicsit barnáztam, de semmi több.
A görbém:
Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Köszi!
ez baba lesz, de mi az a szellemcsík? mert ha a leírt időn belül megjelnik a csík, akkor az pozitív, ha el is múlik, nem véletlenül van a tesztre írva, hogy max. 5 vagy 10 percig olvasható le az eredmény. ami akkor van ott az a helyes, ha később lesz pozitív, vagy vált negatívba, akkor az nem érvényes.
a tünetek meg olyan, mint ahogyan a terhesség a tankönyvben le van írva, szóval nem tudom, hogy mi a kérdés még ezek után :-)
gratula
A görbézéshez sajna nem értek, de vannak itt nálam rutinosabb versenyzők akik ezt megmondják neked, de ahogy olvasom a tüneteidet, nekem nagyon gyanús vagy, hogy babát vársz!:)
Csinálj 2 nap múlva egy másik tesztet is, és az már biztosabb lesz!
Amúgy a halovány csík is csík!
Köszönöm, de addig nem merem beleélni magam, amig nem látok egy olyan tesztet, ami egyértelmű... De persze most még elhinni sem merem. Nem akarok csalódni. Csak a mellfájásom nagyon gyanús, mert nem szokott lenni.
Nagyon örülnék, ha a férjem szülinapjára (holnap után lesz) ezt tudnám adni ajándékba. :-)
Ilyenkor a tesztnek már nem kéne egyértelmű pozitivat mutatnia?
És köszönöm a válaszokat! Egyből jobb kedvem lett, hogy ennyien válaszoltatok!
Gratulálok! :)
Holnap már lehet, hogy erősebb lesz a csík. De a férjed szülinapján már tutira!! :)
Szia.
Szerintem babó.
De ird majd meg az eredményt.
Megy a drukk. :-))
Szia! Csak holnap után fogok teszelni, de megirom mi lett az eredmény!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!