Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a hőmérsékletigö...

Mit gondoltok a hőmérsékletigörbémről, lehet baba a dologban vagy nem? Utrot is szedek. Az lehet a ludas?

Figyelt kérdés

[link]

Izgulok, hogy mi lesz, bár nem szabadna tudom, mert az sem használ. Eddigi tüneteim: étvágytalanság, mellfájdalom, de mindennap változó mértékben. Az utóbbi baj lenne?

Előre is köszi a segítséget!

2009. máj. 23. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért az Utrogestannak segítenie kellene, amiatt biztonságban érezheted magad. Ne nézd, hogy mennyire érzed a mellfájdalmat, mert én is bebeszéltem magamnak, hogy hú, most kevésbé érzékeny előző terhességemnél...

Ha a hőd jobban megbillen, akkor az Utrogestanon is lehet emelni. Ha neadj'Isten szelektál a természet, akkor el kell fogadni, hogy a baba később fog sikerülni.

Sajnos én is így vegetálok.

2009. máj. 23. 13:35
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Csináltam ma tesztet is, d negatív lett. Abban reménykedem, ha később csinálok akkor talán pozitív lesz. A cicim meg a bimbómnál fáj, hanem körbe majdnem az egész, de csak, ha megnyomom! Viszont kék erek vannak a bimbóim körül. Igazad van, nem kellene ennyire figyelnem magam! Bocs, hogy ennyire kirészletezem, de nagyon szeretném a babát. tavaly missed ab-om volt és most próbálkozunk azóta először. Neked milyen tüneteid voltak?
2009. máj. 23. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is csak akkor volt érzékeny, amikor hozzáértem, egyébként nem éreztem. Puffadás volt még jellemző és kifejezett nagy étvágy egészen addig, amíg meg nem jelent az émelygés.
2009. máj. 23. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Úgy látom a dokik véleménye megoszlik az utrogestannal kapcsolatban. Az én dokim csak akkor fogja felirni a gyógyszert ha pozitiv lesz a terhességi tesztem. Szerintem hamarabb lehetett a peteérésed mint amit a gép bejelölt, hiszen mind az öt teszted negativ lett. Peteérés elött kétnaponta ajánlják az együttléteket a siker érdekében, talán többet kellett volna együtt lennetek.

Sajnos a mellfájdalom elég becsapos, nekem mensi előtt is szokott fájni egy héttel.

Ebben a hónapban a 10. napon volt a pé-m és a 15. naptól fájnak a melleim. Jövöhétre nem várom.

Reménykedjük mind a ketten!!!!

2009. máj. 23. 16:56
 5/5 A kérdező kommentje:
csak egy tesztet csináltam, azt is ma a 27. napon. elvileg hétfőn kell megjönnie. Az is lehet, hogy korai volt a tesztelés, ráadásul nem reggeli vizeletből csináltam. Megpróbálom majd kedden vagy szerdán, ha addig nem jön meg! Remélem neked sem fog! Egyébként elég fura, hogy az utro-val ilyen a görbém. Már volt tavaly 2 olyan cikusom, ahol az utro-t kellett szednem, de ott nem volt ilyen a görbém. Viszont most 5 tüszőm volt, amiből valamennyi meg is repedt a 15 napon., mert nagyon fájt a hasam! na mindegy, reménykedjünk! :))
2009. máj. 23. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!