Mit gondoltok a hőmérsékletigörbémről, lehet baba a dologban vagy nem? Utrot is szedek. Az lehet a ludas?
Izgulok, hogy mi lesz, bár nem szabadna tudom, mert az sem használ. Eddigi tüneteim: étvágytalanság, mellfájdalom, de mindennap változó mértékben. Az utóbbi baj lenne?
Előre is köszi a segítséget!
Azért az Utrogestannak segítenie kellene, amiatt biztonságban érezheted magad. Ne nézd, hogy mennyire érzed a mellfájdalmat, mert én is bebeszéltem magamnak, hogy hú, most kevésbé érzékeny előző terhességemnél...
Ha a hőd jobban megbillen, akkor az Utrogestanon is lehet emelni. Ha neadj'Isten szelektál a természet, akkor el kell fogadni, hogy a baba később fog sikerülni.
Sajnos én is így vegetálok.
Szia! Úgy látom a dokik véleménye megoszlik az utrogestannal kapcsolatban. Az én dokim csak akkor fogja felirni a gyógyszert ha pozitiv lesz a terhességi tesztem. Szerintem hamarabb lehetett a peteérésed mint amit a gép bejelölt, hiszen mind az öt teszted negativ lett. Peteérés elött kétnaponta ajánlják az együttléteket a siker érdekében, talán többet kellett volna együtt lennetek.
Sajnos a mellfájdalom elég becsapos, nekem mensi előtt is szokott fájni egy héttel.
Ebben a hónapban a 10. napon volt a pé-m és a 15. naptól fájnak a melleim. Jövöhétre nem várom.
Reménykedjük mind a ketten!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!