Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetessem vagy nem? Pont...

Elvetessem vagy nem? Pont rosszkor jött.

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és terhes. Szeretnék babát, de nem most, mert egyáltalán nem stimmelnek a körülmények. Egyszerre két egyetemet végzek, dolgozom. Az apa külföldi, csak a nyárra jöttünk össze, még ugyan tartjuk a kapcsolatot, de csak 19 éves, és 1500km-re van tőlem (még nem tudja). Amúgy védekeztünk (gumi). A szüleim nem élnek (árvaságiból élek), de a közvetlen környezetem iszonyatosan kiakadna a dolgon, nagyon konzervatívak. Mindig én voltam a jó példa, nem bírnék a szemükbe nézni ezután. Nem tudom miből élnék, és mi lenne velem így egy gyerekkel. Az abortuszt eddig bűnnek gondoltam, és ha nem rólam lenne szó ellenezném is...de így...

Örökbe adni, vagy elhagyni nem akarom, arra nem lennék képes...

Segítsetek!

2009. szept. 16. 19:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az apaval mindenfele keppen beszeld meg,joga van tudni.
2009. szept. 17. 11:12
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom ami Veled tortent.

Probald korbejarni a temat, hogy ki miben hol tudna segiteni.Alapitvanyok stb....barmi.Az utolso dolgo ha megoldhato az abortusz legyen.Imadkozz, hogy jojjon a megoldas.Az egyhazak szerintem segitenenek.

Nem "vagyok" vallasos.Hiszek valamiben/kiben de sosem jarok templomba stb

De hiszem, hogy segitsegnek jonnie kell.Nem, lehet, hogy egesz eletedben gyotorjon ez a dolog.

Kell hogy valaki segitsen.

En nagyon drukkolok Neked.Tudom ez nem segit...de ha nagyon akarjuk es mindenki akarja azt a kis eletet akkor sikerulni fog :D

Fel a fejjel.

2009. szept. 17. 13:02
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az egyetemek közül válassz, felesleges kettő elvégezni...úgy értem, hogy ha csak egyet választasz, az menni fog a gyerek mellett is, melózni meg úgysem kell egy éves koráig legalább, és hidd el, van már gyermekem, most várom a másodikat, fogsz tudni mellette tanulni, ha tényleg akarsz. Ha kapod továbbra is az árvaságit, ezt nem írtad, hogy meddig jár, akkor a mellé még gyedet vagy gyest is fogsz kapni. Lépj kapcsolatba gyermek védelmisekkel, az alapvető gyerekcuccokat tőlük is beszerezheted és hidd el, ha kell még én is segítek és adok gyerekruhát, cipőt, stb. meg az apa is tudjon róla, az Ő családja is, hátha segítenek, ha jó érzésű emberek, nem hagynak teljesen magadra. Olyan hatalmas szeretetet kapsz és adsz annak a kis léleknek, ami fel sem fogható. Mérlegeld az anyagiakat is és a lelkieket is és dönts, mert lehet lesz két diplomád, de lehet, hogy az ab. miatt nem lesz több saját babád. A Világ legszebb ajándéka.
2009. szept. 18. 00:19
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia.Reg nem irtal.

Hogy dontottel? Hogy erzed magad?

Segithetek valamiben Neked?

Irj nyugodtan.

2009. okt. 1. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!