Hogy álljak neki ellen?
Figyelt kérdés
Vérzés miatt 5 napot voltam kórházban. A védőnőm eltiltott a sextől. Éjszaka nem birtam már magammal és szeretkeztem a párommal, mert már elég volt annyi h megsimogatott. Mit csináljak h ne kívánjam ennyire?2013. márc. 18. 10:42
1/11 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy a gyermeked élete múlik rajta, menj el zuhanyozni, vagy forduljatok ellentétes irányba! Esetleg a párod nőjjön fel és ne hergeljen! Ha erre képtelen, aludj másik szobában!
2/11 krisztivan válasza:
Ha fontosabb a sex mint a gyereked élete,egészsége akkor nem kell hogy ellenállj.Most ez ugye nem volt komoly kérdés:-(
3/11 anonim válasza:
abszolót igazat adok az elsőnek! gondolj arra,hogy a magzatod életével szórakozol azért,hogy neked legyen egy kis testi örömöd. ha igazán akarod azt a babát,ennyi elég kell,hogy legyen!
4/11 anonim válasza:
Remélem ez csak valami kamu kérdés. Ilyen buta és önző ember nem létezhet!
5/11 anonim válasza:
Ha fontos lenne neked ez a baba, akkor betartanád az orvos/védőnő utasítását.. Ennyire a párod se lehet hülye.. Főleg, hogy kórházban voltál..
Gratulálok..
6/11 anonim válasza:
Hát igencsak felelőtlen döntés volt tőled, hiszen oka volt az eltiltásnak. Én is kibírom, pedig nagy a csábítás, de a gyermekemért mindent. Nekem a 33. héttől nem lehet, és még most is élek... Ki lehet bírni, nem nagy áldozat... :)
38hkm
7/11 anonim válasza:
Nekem elejétől kezdve nem lehetett.vérzés miatt,veszélyeztetett voltam. Eszünkbe se jutott hogy csináljuk meg ha nagyon akartuk is volna! A baba volt a legfontosabb. Nem értem te hogy csinálhattad annak tudatában hogy baja lehet! Felelötlenek és önzőek vagytok mind ketten!
8/11 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, hogy ha lehet most ne éljünk nemi életet, mert a placentám takarja a méhszájamat. Csakhogy a nemi élet élését másképp is meg lehet oldani. A párom sosem veszélyeztetné a babát, úgyhogy maradtunk a jó öreg pettingnél és az orális szexnél. Én úgy gondolom ezeket szabad, és azért mégsem szűnik meg köztetek a nemi kapcsolat.
9/11 anonim válasza:
Nincsen semmi baj, hogy megtetted, de a jövőben figyelj oda, hogy ne is jöjj izgalomba (ebben a párod is segítsen), mert valóban oka volt vagyis van a tilalomnak. Majd ha már szabad, akkor szeretkezzetek.
10/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de hány évesek vagytok? Tervezett baba volt? Azért ennyi felelősségtudat lehetne már bennetek, ha babát vártok! Ha másképp nem megy, aludjatok külön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!