Hogy álljak ellen anyunak?
Szia!
Mintha csak az én anyumról írtál volna:):) Ő is mindent bevetett, hogy minél hamarabb adjak a lánykámnak mást is , mint cici. Leültem vele, és megbeszéltük, hogy 5-6 hónapos korától "segíthet", hogy mit adjak a babónak, de addig fogadja el, ogy én így szeretném csinálni:)futott még 2-3 kört, de belátta, hogy hiába...és feladta:) Most 17 hónapos a lányom és nem válogatós, mindent megeszik (5 és fél hónapos korától evett gyümit, főzeléket)
Szerintem ezt a 2 hónapot már Ti is kibírjátok fél lábbal is:):):)
Boldog babázást:)
Mond meg neki hogy te hogy akarod csinálni, ne szóljon bele mert a bébi a
te gyereked és majd te tudod hogy mi jó neki. Egyébként régen tényleg előbb kezdték a hozzátáplálást de a 3,5 hón ap kicsit korán lenne.
6 hónaposan bőven ráérsz mást adni neki, addig tökéletes az anyatej.
Amúgy jelzem, hogy nem lesz válogatós a baba, ha később kezded még ennél is a hozzátáplálást. Nekem első gyerek 6 hónaposankezdte, mindent eszik, az oviban mindig megdöbbennek, hogy mindent megeszik a gyerek (karcsú csajszi egyébként, mert nem eszi halálra magát, arra figyelek, de nem válogatós).
Mostani kicsik pedig 7 hónaposan kezdtek kaját kóstolni, 8,5 hónaposak és mindent megesznek, még nem tudtam olyat adni, amit ne szerettek volna. Pedig csak egyszer esznek egy nap még most is csak, a többi anyatej. Úgyhogy nyugtasd emg anyukádat, ettől nem elsz válogatós, hogy nem 3 hónaposan kezded el szegényt etetni anyatej helyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!