Megint nagyon "kívánom" a cigit hogyan álljak ellen?
En is tobbszor leszoktam mar (hosszabb idore is), s bar jelenleg dohanyzom epp, tanacsot tudok adni. Amikor radjon arra gondolj, hogy ez ideiglenes es elmulik. Amikor leszoktam tobb mint par evre, nalami s ez volt, elso hetekben nehez volt, utana konyebb, de idonkent (3-4 honap utan...aztan fel ev utan... aztan 1 ev utan) elofordult, hogy 1-2 napig, vagy 1hetig ragyujthatnekom tamadt. De ha kibirod par napig utana elmulik.
Hidd el, csak nar napig szar aztan megint kibiro sokaig anelkul, hogy ragondolnal. De akar 3-4 ev mulva is visszajohet az erzes, hogy ragyujtanal, hosszabb-rovidebb ideig, de ha kibirod megint eltunik!
Talán próbálj meg a babádra gondolni, akár megsimogatni olyankor, amikor rá gyújtanál, hiszen már mozog, és arra hogy neki nem lenne jó, és mivel végtelenül szereted, már most, ezért az ő kedvéért meg tudod állni, mert erős vagy!
Tarts ki, menni fog!
Innen le lehet tölteni a könyvet, egész családom ezzel szokott le, van aki 22 év után, én pedig 8 év dohányzás után! Hasznos csak higgy benne hogy menni fog. A babád miatt biztosan sikerül majd:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A családodat ne nagyon hagyd magad körül cigizni. Ezzel nem segítenek a te kísértéseden. Terhesség előtt én is kb 10 évig cigiztem aztán amint kiderült letettem aztán pár hét múlva egyet elszívtam mert nem bírtam kiverni a fejemből a gondolatot. Nem esett jól és lelkiismeretfurdalásom is volt. Aztán nem hiányzott egy darabig majd kb a 28. héttől minden nap eszembe jut, álmomban mindig rágyújtok. Én arra gondolok, hogy ha meglesz a baba a szoptatás után ha akarom megint cigizhetek. Ugyanakkor remélem addigra már nem akarom majd újrakezdeni de most még hiányzik az tény. Gondolj a babára meg arra, hogy nem örökre tetted le csak most fontosabb dolgod van. Menni fog!
39 hetes km
Én is cigiztem 15 évig, de most nem tudnék rágyújtani, amikor ficánkol bennem egy új élet, akiért én vagyok a felelős!
Persze, hogy hiányzik az a fránya cigi, de amikor belémrúg a kincsem, nem tudnék füstölögni.
Most fontosabb ő, mint én, ez tart vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!