Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megint nagyon "kívánom" a...

Megint nagyon "kívánom" a cigit hogyan álljak ellen?

Figyelt kérdés
29 hetes vagyok,és eddig úgy ahogy,sikerűlt túltennem magam azon hogy rágyújtsak,bár a kísértés sokszor erős volt,de megálltam,most ellenben már nem tudom megállni,elszívtam egyett,de szeretnék a továbbiakban is ellenálni a kísértésnek,csak nem tudom hogyan.a terhességem elött 10 évig cigiztem,ez nekem nagy lemondás volt.A fikázásokra nem vagyok kíváncsi,segítséget szeretnék kérni,vagy ötletet,hátha van rajtam kívűl más is aki ebbe a "cipőbe" jár.köszönöm
2009. dec. 14. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nagyon függő voltam !

Légy vizuális ,nekem ez volt a pont a végén! Gondold el ,hogy szegény kisbabád ,akit nagyon szeretsz bent nyeli a füstöt és még tenni sem tud elenne :((((

2009. dec. 14. 21:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Drogériában kapható gyógynövényes cigi, ami kielégíti a vágyat, de nem káros.

Amúgy elég szar, nem lesz a kedvenced! :-)

Esetleg van még az elektromos cigi, az csinál műfüstöt is, és van olyan patron hozzá, ami nem tartalmaz nikotint.

Ezeket csak akkor próbáld ki, ha tényleg nem bírod tovább! :-)

2009. dec. 15. 00:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Az én orvosom azt mondta, hogy ha stresszelek a cigi miatt, akkor inkább szívjak bele 1-2 slukkot. Napi kétszer-háromszor nem árthat. Mivel nem éreztem tiltott dolognak, nem is kellett már, mert nem idegeskedtem miatta, viszont mindig volt nálam cigi, mert megnyugtatott a tudat, hogy akár bele is szívhatok.

Mese

2009. dec. 15. 10:23
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek hogy ilyen megértőek vagytok és nem követ dobtok rám,így mostmár sokkal jobb,és valamilyen jó tudni hogy mások is vannak,akik ugyanabba a cipőbe járnak és úgy próbálnak gondolkozni mint én,csak néha nem könnyű mindent egyedűl csinálni,azóta is mindig eszembe jut,de nem gyújtok rá,van egy doboz a szekrénybe,mintha megnyugtatna.Köszönöm nektek mégegyszer a bátorítást,nagyon jól esett!!Sok boldogságot és babázást nektek is!!!
2009. dec. 15. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 28 hetes vagyok de azt vettem észre ,hogy most nehezebb mint az elején.Nem tudom miért de én is többet gondolok rá de nálam a figyelem elterelés segített és én is mint az első válaszoló úgy vagyok ,hogy ez a kívánom a cigit elmúlik.Én ilyenkor szotyizok.Lehet kapni elektromos cigit(neten nézd meg)olyan mintha cigiznél csak elektromos és füst helyett gőz jön ki.Teljesen ártalmatlan.Végső megoldásnak nem rossz.
2009. dec. 16. 19:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Az elöttem lévőnek írom, mi vettünk e-cigit, hát semmit nem ér, mert van egy pokolian rossz mellékíze, ami miatt nagyon rosszul tud lenni az ember.
2010. jan. 2. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!