Nagyon kívánom a szexet, baj? 37hkm
Figyelt kérdés
Minden nap fájdogál már a derekam, csípőm környékén, bár nem hiszem, hogy jóslók, mert folyamatosan fáj, nem rendszeresen. És nagyon "kanos" vagyok. Normális ez ilyenkor? Beindítaná a szülést? Orvos sosem tiltott minket a szextől.2011. okt. 3. 12:27
1/5 anonim válasza:
Miért lenne baj? Egészségedre. Attól, mert folyamatosan fáj, még lehetnek jóslók, mivel azt írtad, nem rendszeres. A szülést csak akkor indíthatja be, ha amúgy is beindulna. De akkor sincs semmi, már nem lenne koraszülött a baba.
2/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!!!
2011. okt. 3. 12:30
3/5 Kerria válasza:
Az szerintem sosem baj :) A vége felé jársz, így ha szeretkeztek is, a legnagyobb gond lehet, hogy beindul a szülés. Ezt már neked kell mérlegelned, hogy belefér-e avagy sem. Azért óvatosan :)
4/5 anonim válasza:
Símán belefér!!!! Ti milyen pózban csináljátok??? Én a hagyományost erőltetem de már akkora a pocakom hogy nem férünk össze rendesen!!! :( Ha hátulról csináljuk, a hasam lóg és majd le szakad a derekam!!! :( Segítesz??? :D
5/5 A kérdező kommentje:
Oldalosan, hátulról, meg szemből is néha, nekem "szerencsére" pici pocakom van az időhöz képest.
2011. okt. 3. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!