Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy étteremben dolgozom....

Egy étteremben dolgozom. Hogyan álljak ellen az ételeknek?

Figyelt kérdés

A műszak végén mindig megmaradnak sütemények, nassolnivalók stb amiket megeszünk közösen. Ha már ott van, kínálgatnak, nem tudok nemet mondani. Még cikinek is érzem ha nem eszem.

Mit tegyek?

2011. nov. 21. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudatos eletmod, vagy m.hely valtas! TEhat vagy tudomasul veszed, hogy dolgozni jarsz, s nem enni, vagy m.helyet valtasz. Ha ujonnan kerultel oda, talan megunod, es nem fogod kivanni egy ido utan, de probalj ellenallni ennek.
2011. nov. 21. 07:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Én pékségben dolgozom jelenleg, eladóként. Igen nálunk is vannak finomabbnál finomabb dolgok, amiket majd csak műszak végén ehetünk meg. Én mindig hordok haza valamit másnap reggelire, bár enni már nem nagyon eszem belőle mert meguntam. Maximum a megmaradt kenyérből eszek, vagy túrós sütiből és ennyi.

Szakmai gyakorlaton voltam már étteremben is ahol műszak után a maradékokat már meg is ehettük persze mindig volt valami és emlékszem hogy a pincérek, pénztárosok tonna számra hordták haza a maradékokat, én akkor nem vittem haza sok mindent, mert nem tartottam rá igényt.

2011. nov. 21. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:

"köszönöm, nem kérek"

Nem muszáj mindent felzabálni, amit látsz, nem vagy disznó.

Egyél egy salátát korábban, akkor nem leszel olyan éhes, könnyebben ellen tudsz állni.

2011. nov. 21. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:

ne egyél sz.art. sütemények, nassolnivalók? fújj..

alternatív: az erőszakosabb éned fogjon kést a torkodhoz, de minimum vágja meg a kezed ha ilyen szemeteket a szádhoz emel. ehhez mit szólsz? :)

2011. nov. 21. 14:44
 5/6 anonim válasza:
van egy XLS medical kapszula, ami étvágycsökkentő. énazt szedném a helyedben - telítettséget érzel majd, és nem eszel.
2011. nov. 21. 21:04
 6/6 csacsi2 válasza:
Nem tudom ti ,hogy vagytok vele, de én megbántam, hogy nem hoztam haza a korábbi munkahelyeimről amit lehetett. Minden esetre Én olyan vagyok, bármi is az munkának, munkaeszköznek látom. Nézd te is csak munkaeszköznek, vidd haza, osztogasd, nem muszáj megenni, viszont más biztosan örülne neki! csak Tipp.: Ha vége a munkának menj haza, biztos elfáradsz a végére. Nem kell még ott maradni. Köszönj el és annyi! Vigyél otthonról szendvicset, hogy ne legyél éhes a nap végére, esetleg a vége előtt edd meg, így nem kívánhatsz mást annyira.
2011. nov. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!